FORUMS
Remove All Ads from XDA

[RECOVERY] TWRP 2.5.0.0 touch recovery [2013-05-22][FINAL]

3,153 posts
Thanks Meter: 15,602
 
Post Reply Email Thread
20th May 2013, 05:01 PM |#81  
Member
Thanks Meter: 10
 
More
Recovery works perfectly. Thanks for it.
Sent from my Micromax A110
 
 
20th May 2013, 06:03 PM |#82  
varun.chitre15's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sangli
Thanks Meter: 15,602
 
Donate to Me
More
Someone test this new build of CWM 6.0.3.2

Build1
20th May 2013, 06:20 PM |#83  
icoolguy1995's Avatar
Senior Member
Flag HARDA
Thanks Meter: 1,568
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by varun.chitre15

Someone test this new build of CWM 6.0.3.2

Build1

it boots !!!
20th May 2013, 06:30 PM |#84  
varun.chitre15's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sangli
Thanks Meter: 15,602
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by icoolguy1995

it boots !!!

great.
new thread coming
20th May 2013, 07:30 PM |#85  
icoolguy1995's Avatar
Senior Member
Flag HARDA
Thanks Meter: 1,568
 
Donate to Me
More
Is there anyway to take screenshot of recovery ?
20th May 2013, 07:33 PM |#86  
varun.chitre15's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sangli
Thanks Meter: 15,602
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by icoolguy1995

Is there anyway to take screenshot of recovery ?

ddms from Android SDK
21st May 2013, 03:11 AM |#87  
Matthew_Farrell's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Quote:
Originally Posted by mayur.3.92

Thanx buddy but i hope u remember me i reported jetmods aromo not working....twrp also....my touchpanel replaced....so do v hav a soln or shud let go it as my badluck...i like twrp than cwm......can u get us good luck



And jus a tip to people twrp is good but my friends situation got bad when he installed lewa nxt day touch broke and he cudnot go to service center!!! So b careful hav a cwm bkp too(sorry for off topic post but dint want any other to face this)

Sent from my Micromax A110 using xda app-developers app

You can still go to service center .
The phones touch is broken may be problems with the touch screen drivers .try flashing orignal jelly bean with sp flash tool if still that didn't help just flash ics rom v2 with spflash tool and take it to svc.


Sent from my Canvas 2 using xda premium

---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------

Hey just one problem I thanked Op in first post when he created the first twrp for canvas 2 . Now I can't thank him again in that post once it's updated.

Sent from my Canvas 2 using xda premium
21st May 2013, 04:07 AM |#88  
varun.chitre15's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sangli
Thanks Meter: 15,602
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Matthew_Farrell

You can still go to service center .
The phones touch is broken may be problems with the touch screen drivers .try flashing orignal jelly bean with sp flash tool if still that didn't help just flash ics rom v2 with spflash tool and take it to svc.


Sent from my Canvas 2 using xda premium

---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------

Hey just one problem I thanked Op in first post when he created the first twrp for canvas 2 . Now I can't thank him again in that post once it's updated.

Sent from my Canvas 2 using xda premium

You can't thank anyone 2 times on 1 post
The Following User Says Thank You to varun.chitre15 For This Useful Post: [ View ]
21st May 2013, 04:21 AM |#89  
Matthew_Farrell's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Hey I can't find the brightness option in new twrp.
Also I can't wipe cache and dalvic cache
It only gives me a option to factory reset which I don't want as it will wipe all my data also.
21st May 2013, 04:52 AM |#90  
varun.chitre15's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sangli
Thanks Meter: 15,602
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Matthew_Farrell

Hey I can't find the brightness option in new twrp.
Also I can't wipe cache and dalvic cache
It only gives me a option to factory reset which I don't want as it will wipe all my data also.

That's because brightness pass is not defined.
Can you tell me the path?
Here is how
Using root explorer go to
/sys/devices/platform
And now search for a file named brightness in every folder in platform folder. There will be multiple files. Give me path to all available ones
21st May 2013, 05:02 AM |#91  
varun.chitre15's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sangli
Thanks Meter: 15,602
 
Donate to Me
More
To make it easier for you, just simply search in folders in platform folder whose name contain word 'fb' or 'framebuffer' in them.
Or simply use search function
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes