FORUMS

[GT-I9505G][Leaked Firmware] I9505GUEUBMFP (4.3) - U.S.A (XAR) [28-06-13

2,987 posts
Thanks Meter: 14,309
 
Post Reply Email Thread
29th June 2013, 12:37 AM |#101  
Aerys's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 747
 
Donate to Me
More
Ill get ya the modem, hang on.
btw, no luck with bootloader yet
The Following User Says Thank You to Aerys For This Useful Post: [ View ] Gift Aerys Ad-Free
29th June 2013, 12:37 AM |#102  
oldblue910's Avatar
Senior Member
Flag Durham, NC
Thanks Meter: 3,181
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Aerys

Ill get ya the modem, hang on.

Thanks dude!

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 4 Beta
29th June 2013, 12:41 AM |#103  
Theshawty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4,826
 
1010
More
Quote:
Originally Posted by oldblue910

Pretty much. I figure since that modem works on all the same frequencies as my I337, there's no technical reason why the modem shouldn't work. If I lose radio capability, I should be able to flash back to an I337 modem unless the I9505G modem somehow overruns the bounds of the radio partition. If that happens, the phone is most likely screwed and it's time to play dumb.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 4 Beta

Ponder that happens and you have to return it. Don't be shocked if they ask you one of the following questions. (or, hell, maybe even all?)

1. Have you tried turning it off and back on again? (well, no, it doesn't respond to anything..)
2. Have you tried making a factory reset? (Again, it doesn't respond to any kind of inputs..)
3. Have you tried taking the battery out for 10 minutes and then inserted it again? (Yes, but nothing happens..)
The Following User Says Thank You to Theshawty For This Useful Post: [ View ] Gift Theshawty Ad-Free
29th June 2013, 12:43 AM |#104  
oldblue910's Avatar
Senior Member
Flag Durham, NC
Thanks Meter: 3,181
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Theshawty

Ponder that happens and you have to return it. Don't be shocked if they ask you one of the following questions. (or, hell, maybe even all?)

1. Have you tried turning it off and back on again? (well, no, it doesn't respond to anything..)
2. Have you tried making a factory reset? (Again, it doesn't respond to any kind of inputs..)
3. Have you tried taking the battery out for 10 minutes and then inserted it again? (Yes, but nothing happens..)

Yeah that's a given. I can play stupid with the best of them, though.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 4 Beta
29th June 2013, 12:48 AM |#105  
Aerys's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 747
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by oldblue910

Yeah that's a given. I can play stupid with the best of them, though.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 4 Beta

http://devhost.xda-developers.com/F6y

I9505G modem =]
29th June 2013, 12:50 AM |#106  
oldblue910's Avatar
Senior Member
Flag Durham, NC
Thanks Meter: 3,181
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Aerys

http://devhost.xda-developers.com/F6y

I9505G modem =]

Thanks. Downloading now. Keep your fingers crossed. If this works, all we would need is the borrower and we could have a full conversion!

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 4 Beta
29th June 2013, 12:54 AM |#107  
Aerys's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 747
 
Donate to Me
More
Our download mode says, Write protection enabled. If we disable this maybe we can flash anything witout errors
29th June 2013, 12:55 AM |#108  
Theshawty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4,826
 
1010
More
Quote:
Originally Posted by oldblue910

Thanks. Downloading now. Keep your fingers crossed. If this works, all we would need is the borrower and we could have a full conversion!

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 4 Beta

I'm crossing my fingers, toes and eyes.
29th June 2013, 01:14 AM |#109  
oldblue910's Avatar
Senior Member
Flag Durham, NC
Thanks Meter: 3,181
 
Donate to Me
More
Well I can't flash the modem via Odin. Does anyone know how to flash it via dd? Do you know if you can flash a modem.bin file via dd?
29th June 2013, 01:16 AM |#110  
Aerys's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 747
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by oldblue910

Well I can't flash the modem via Odin. Does anyone know how to flash it via dd? Do you know if you can flash a modem.bin file via dd?

I tried dd but it failed.

Maybe we can flash with flashable odin zip?
29th June 2013, 01:17 AM |#111  
Theshawty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4,826
 
1010
More
Quote:
Originally Posted by oldblue910

Well I can't flash the modem via Odin. Does anyone know how to flash it via dd? Do you know if you can flash a modem.bin file via dd?

Try flashing it with Mobile Odin (set modem.bin in modem #2)
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes