FORUMS
Remove All Ads from XDA

Lock Screen security bypass - Unlock PIN/PASSWORD/PATTERN of Lockscren without wipe.

31,673 posts
Thanks Meter: 64,021
 
By dr.ketan, Recognized Developer / Recognized Contributor on 9th September 2013, 10:51 AM
Post Reply Email Thread
Lock Screen security bypass

As we know forgetting lockscreen password/Pattern is really painful. Normally you need to wipe data.

Here attached a flashable LockScreen_security_bypass.zip
Download and flash using CWM to bypass security lock on Lockscreen without wiping data.

If you have PIN/Password lock, it will disable it and reboot directly to unlock screen
If you have pattern lock, on rebooting you will fing pattern lock, but still it can be unlock by any pattern


Enjoy !
Here is Video guide. Thanks to @savadam

Attached Files
File Type: zip LockScreen_Security_bypass.zip - [Click for QR Code] (122.5 KB, 302020 views)
The Following 95 Users Say Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ View ]
 
 
9th September 2013, 11:13 AM |#2  
dr.ketan's Avatar
OP Recognized Developer / Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 64,021
 
Donate to Me
More
Something more
trying
The Following 3 Users Say Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ View ]
9th September 2013, 01:10 PM |#3  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Good work. It just makes onr think now easy it is to by pass security. Does this work on none rooted stock recovery? Is there any points of using password if it does. Anyway good work.

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
9th September 2013, 01:36 PM |#4  
jamesd86's Avatar
Senior Member
Flag Delaware
Thanks Meter: 115
 
More
Looks like it uses busybox in the script so I don't think it would work on a system without it. Which is most non rooted environment.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
9th September 2013, 02:15 PM |#5  
Account currently disabled
Flag New Delhi
Thanks Meter: 3,163
 
Donate to Me
More
Another Epic Creation..!!

Respects..!!
The Following 4 Users Say Thank You to geekynoob For This Useful Post: [ View ] Gift geekynoob Ad-Free
9th September 2013, 03:18 PM |#6  
dr.ketan's Avatar
OP Recognized Developer / Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 64,021
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jamesd86

Looks like it uses busybox in the script so I don't think it would work on a system without it. Which is most non rooted environment.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Can you give me logic why it needs and where you find busybox in my script?
I do believe it should work on non rooted device too(though i didn't test on non rooted), provided you have CWM. naturally it needs CWM to flash zip.
9th September 2013, 03:42 PM |#7  
jamesd86's Avatar
Senior Member
Flag Delaware
Thanks Meter: 115
 
More
Quote:
Originally Posted by dr.ketan

Can you give me logic why it needs and where you find busybox in my script?
I do believe it should work on non rooted device too(though i didn't test on non rooted), provided you have CWM. naturally it needs CWM to flash zip.

run_program("/sbin/busybox",

It's in there like three times. I'm far from a dev but looks like it calls for busybox.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
9th September 2013, 03:54 PM |#8  
Senior Member
Flag Accra
Thanks Meter: 105
 
More
So can the password or pattern be set again?

Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app
9th September 2013, 05:28 PM |#9  
dr.ketan's Avatar
OP Recognized Developer / Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 64,021
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rocketmail.com

So can the password or pattern be set again?

Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app

Yes, you can set it again.
9th September 2013, 05:44 PM |#10  
dr.ketan's Avatar
OP Recognized Developer / Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 64,021
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jamesd86

I'm far from a dev

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Then why you not simply remove busybox, unroot and try to run script rather than making speculative statement.
You can ask here too. Indeed it should work without busybox and even root.
The Following User Says Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ View ]
19th September 2013, 10:33 AM |#11  
this will work with my tab 2 .10.1

my tab not root and have stock rom
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes