FORUMS
Remove All Ads from XDA

Micromax A110 error S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE(5069)

5 posts
Thanks Meter: 1
 
By google.man, Junior Member on 19th December 2013, 05:14 AM
Post Reply Email Thread
I need help regarding my A110. I had problem encryption unsucessful screen everytime i reebot and I cannot pass through it the phone kept on that screen even the reset button didn't worked.
So I decided to flash my phone with micromax official stocked image jb 1.11 with sp flash tool.
After the tool proceeded i got stuck at error:
BROM ERROR : S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069)

The phone is dead. I cannot see the charging LED even cannot start the phone but the phone is detected in sp flash tool and windows os. I think it is bricked

So any help ASAP would be appreciated.

Thanks
 
 
19th December 2013, 07:12 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 105
 
More
Quote:
Originally Posted by google.man

I need help regarding my A110. I had problem encryption unsucessful screen everytime i reebot and I cannot pass through it the phone kept on that screen even the reset button didn't worked.
So I decided to flash my phone with micromax official stocked image jb 1.11 with sp flash tool.
After the tool proceeded i got stuck at error:
BROM ERROR : S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069)

The phone is dead. I cannot see the charging LED even cannot start the phone but the phone is detected in sp flash tool and windows os. I think it is bricked

So any help ASAP would be appreciated.

Thanks

Show the Screen Shots of your SP tool,

which SP tool are you using and, After click on Firmware upgrade how much time (like 1 minute or 10 seconds) it takes to show error.
19th December 2013, 09:20 AM |#3  
Member
Flag jharsuguda
Thanks Meter: 15
 
More
Find any other stock ROM adnd so tools.. Coz 2 days ago I face the same problem. But got my phone back... Just Google it . a 12 DEC 2013 stock is there .try that

Sent from my A110 using XDA Premium 4 mobile app
19th December 2013, 09:54 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
SP_Flash_Tool_v3.1220.01 & SmartPhone Mukti-port download tool v3.1228
Here are the screenshots of both the tools and the log of only sp flash tool is attached.
I have tried several roms but still the same error.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screens.jpg
Views:	12252
Size:	134.8 KB
ID:	2463152   Click image for larger version

Name:	s2.jpg
Views:	12036
Size:	206.5 KB
ID:	2463153  
Attached Files
File Type: txt BROM_DLL_V5.txt - [Click for QR Code] (510.6 KB, 5496 views)
File Type: txt EBOOT_DLL.txt - [Click for QR Code] (2.3 KB, 800 views)
File Type: txt SP_FLASH_TOOL.txt - [Click for QR Code] (67.7 KB, 1964 views)
File Type: txt SP_META_DLL.txt - [Click for QR Code] (2.1 KB, 523 views)
File Type: txt META_DLL.txt - [Click for QR Code] (3.3 KB, 545 views)
19th December 2013, 01:33 PM |#5  
Member
Flag jharsuguda
Thanks Meter: 15
 
More
http://WWW.droidiser.com/2012/12/2me...omax-a110.html
Try dis... May solve or problem

Sent from my A110 using XDA Premium 4 mobile app
20th December 2013, 03:16 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Will try it
Quote:

Try dis... May solve or problem

Sent from my A110 using XDA Premium 4 mobile app

I have previously used his rom with no success. I have used (0.16 flasher user) but will try v2 stock rom also as soon as I get it.
One more I have to add. I have used all the three FORMAT option in Sp Flash Tool its formats evrything sucessfully.
But when ever I am using download its gives me the above error.
Unchecking everything except preloader and second one works. But nothing else works.
20th December 2013, 03:49 AM |#7  
Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 21
 
More
The same problem i had in PAST
First wipe ur device clean using cwm or twrp
Encrytion unsuccesful is occured due to fail in mounting /data partition
So try mounting via cwm and format data
Now instead flashing Jb go for ICS bcuz i flashed ICS V3 via sp tools (normal mode)
After flashing try rebooting via sp tools(USE FIRMWARE UPGRADE),if success install the custom recovery via sp tools and custom rom if u want
But i thnk u ll lose ur /data partition bcuz i hv only 500 mb to install rom and apps
:beer:

Hitting thanks will help me (y)
20th December 2013, 04:40 AM |#8  
Member
Flag jharsuguda
Thanks Meter: 15
 
More
I think u r not read everything coz.... Don't use sp tools download option coz its bricked or phn forever just download above sites ROM and follow the instruction.

Sent from my A110 using XDA Premium 4 mobile app
20th December 2013, 05:31 AM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 105
 
More
Have you tried flashing STOVK V2 ICS.
stock ICS V2 have a sp tool included in it. use that sp tool and flash stock ICS V2.
also if you have formatted everything using sp tool, your imei and Wifi address are gone, they can be solved later.
for first you flash ICS ve2 using download option.
The Following User Says Thank You to droid-devz For This Useful Post: [ View ] Gift droid-devz Ad-Free
21st December 2013, 09:32 AM |#10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Unsuccessful
Quote:
Originally Posted by droid-devz

Have you tried flashing STOVK V2 ICS.
stock ICS V2 have a sp tool included in it. use that sp tool and flash stock ICS V2.
also if you have formatted everything using sp tool, your imei and Wifi address are gone, they can be solved later.
for first you flash ICS ve2 using download option.

I have downloaded the stock v2 today and tried it WITH DOWNLOAD OPTION still the same error. S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE(5069)
When tried with firmware upgrade option i get this error: BROM ERROR : S_PART_NO_VALID_TABLE (1037)
I have tried this stock previously also..
Some more info about my device when I check the memory test in sp flash tool this is the output error : BROM ERROR : S_DA_SDMMC_WRITE_FAILED (3149)

THIS IS THE OUTPUT:
=============== Memory Detection Report ===============

Internal RAM:

Size = 0x00020000 (128KB)

External RAM:

Type = DRAM

Size = 0x20000000 (512MB/4096Mb)

NAND Flash:

ERROR: NAND Flash was not detected!

EMMC :

EMMC_PART_BOOT1 Size = 0x0000000000200000(2MB)
EMMC_PART_BOOT2 Size = 0x0000000000200000(2MB)
EMMC_PART_RPMB Size = 0x0000000000200000(2MB)
EMMC_PART_GP1 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_GP2 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_GP3 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_GP4 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_USER Size = 0x00000000E7000000(3696MB)

============ RAM Test ============

Data Bus Test :
[D0][D1][D2][D3][D4][D5][D6][D7][D8][D9][D10][D11][D12][D13][D14][D15]
OK!!

Address Bus Test :
[A1][A2][A3][A4][A5][A6][A7][A8][A9][A10][A11][A12][A13][A14][A15][A16][A17][A18][A19][A20][A21][A22][A23][A24][A25][A26][A27][A28]
OK!!

RAM Pattern Test :
Writing ...
0x44332211,
0xA5A5A5A5,
0xA5A5A500,
0xA500A500,
0xA5000000,
0x00000000,
0xFFFF0000,
0xFFFFFFFF,
OK!!

Increment/Decrement Test :
Writing ...
OK!!

============ NAND Test ============

SKIP! NAND Flash was not detected!

============ EMMC Test ============

EMMC Pattern Test(0x5A5A):

FAILED!!
27th August 2014, 02:02 AM |#11  
Junior Member
Flag Batangas
Thanks Meter: 0
 
More
Same proble here
Quote:
Originally Posted by google.man

I need help regarding my A110. I had problem encryption unsucessful screen everytime i reebot and I cannot pass through it the phone kept on that screen even the reset button didn't worked.
So I decided to flash my phone with micromax official stocked image jb 1.11 with sp flash tool.
After the tool proceeded i got stuck at error:
BROM ERROR : S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069)

The phone is dead. I cannot see the charging LED even cannot start the phone but the phone is detected in sp flash tool and windows os. I think it is bricked

So any help ASAP would be appreciated.

Thanks

HI, i got the same problem here, i also got BROM ERROR : S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069) , is there any way that can fix this error?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes