FORUMS
Remove All Ads from XDA

Loudspeaker turning on randomly during call

2,342 posts
Thanks Meter: 1,029
 
By elvisypi, Senior Member on 11th March 2014, 09:12 AM
Post Reply Email Thread
As the title says it turns on without touching the phone, after calling sb. It never seems to turn on while receiving a call. I am 100% I didn't touch a thong as sometimes it happens while I have the phone in hand and I can clearly see that the loudspeaker is activated as soon as I place the call. I read it's a common problem. Anyone found any soulution? Do you have it too?
 
 
11th March 2014, 11:14 AM |#2  
Account currently disabled
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by elvisypi

As the title says it turns on without touching the phone, after calling sb. It never seems to turn on while receiving a call. I am 100% I didn't touch a thong as sometimes it happens while I have the phone in hand and I can clearly see that the loudspeaker is activated as soon as I place the call. I read it's a common problem. Anyone found any soulution? Do you have it too?

+1 no solution so far
20th March 2014, 09:12 PM |#3  
elvisypi's Avatar
OP Senior Member
Flag Düsseldorf
Thanks Meter: 1,029
 
More
It was chrome. Latest update fixed it

Sent from my HTC One using Tapatalk
22nd March 2014, 06:41 PM |#4  
rdbunch's Avatar
Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 5
 
Donate to Me
More
Some say it could be a short or something on the USB port. I cleaned mine (lint and things) and it seemed to help... But it happened again and it's clean as whistle so I'm hopping it's chrome. I haven't had an issue since it's last update, seems weird though.

Sent from my HTCONE using XDA Premium 4 mobile app
23rd March 2014, 03:07 PM |#5  
beezy69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by elvisypi

I am 100% I didn't touch a thong

hehe
The Following User Says Thank You to beezy69 For This Useful Post: [ View ] Gift beezy69 Ad-Free
28th March 2014, 08:44 AM |#6  
Hyper4mance2k's Avatar
Member
Flag LA LA Land
Thanks Meter: 6
 
More
I havent had this happen in a week, but I just had it happen agan tonight. I have the latest firmware and crome updates.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes