[ROM][PORT]JB 4.1.2 FOR ZTE v970M [13.04.2014]

426 posts
Thanks Meter: 299
 
By nadiren, Senior Member on 17th April 2014, 10:39 PM
Post Reply Email Thread
[ROM][PORT]JB 4.1.2 FOR ZTE v970M [13.04.2014]

Hello friends.

First thing first: i'm not a true developer; just someone who tries to do something for my own and then decided to share with the community

Here i present a jb4.1.2 rom for ZTE v970m ported from jiayu g3.

Rom Features are:

Solo Launcher 1.6.4 is base launcher
Multi-language...
Lockscreen widget -u may turn off screen simply touchin' it-
Wake up with volume keys -along with the lock screen widget you don't have to use power button any more!-
Xposed Framework and Gravitybox included
gapps included
Added Mtk 6577 Governor Switcher
Added Equalizer to boost volume
Internal sdcard removed, bruno's repartition for internal memory applied
etc...


Known Bugs:
After booting, "the phone" gives fc info but in fact there is no problem...
move to sdcard buggy -fixed with the patch-
notification led problem - fixed with the @superdragonpt's new kernel v1.2

IMPORTANT NOTE:
No kernel is included in the rom you should flash a kernel immedately after flashing the rom...
I strongly recommend you to flash @superdragonpt 's kernel: http://forum.xda-developers.com/devd...ct/dl/?id=6130
Download and flash thru recovery KERNEL_JB4.1_ZTE_v970._v1.2.zip


Thanks:
@bgcngm ; for extended userdata script,
@superdragonpt ; for his kernel and efforts for our device,
@gabor for the jiayu g3 rom
@mngO DEV for the base rom
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	q.jpg
Views:	1220
Size:	77.4 KB
ID:	2692780   Click image for larger version

Name:	qq.jpg
Views:	1091
Size:	48.7 KB
ID:	2692781   Click image for larger version

Name:	qqq.jpg
Views:	1016
Size:	80.4 KB
ID:	2692782   Click image for larger version

Name:	qqqq.png
Views:	1009
Size:	77.8 KB
ID:	2692783  
The Following 8 Users Say Thank You to nadiren For This Useful Post: [ View ] Gift nadiren Ad-Free
17th April 2014, 10:42 PM |#2  
nadiren's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 299
 
More
DOWNLOAD SECTION:

Download rom from mediafire: http://www.mediafire.com/download/db...18.04.2014.zip

Download @superdragonpt's custom kernel from here: http://forum.xda-developers.com/devd...ct/dl/?id=6130

patch to fix for moving apps to sdcard: http://www.mediafire.com/download/vk...sdcard_fix.zip


Flashing Instructions:

Use cwm or twrp recovery
wipe data/factory reset
wipe cache
flash V970M.JB4.1.2.18.04.2014.zip
flash KERNEL_JB4.1_ZTE_v970._v1.2.zip
flash sdcard_fix.zip
Reboot & enjoy...
The Following 2 Users Say Thank You to nadiren For This Useful Post: [ View ] Gift nadiren Ad-Free
18th April 2014, 11:48 PM |#3  
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 9
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by nadiren

DOWNLOAD SECTION:

Download from mediafire: http://www.mediafire.com/download/db...18.04.2014.zip



Flashing Instructions:

Use cwm or twrp recovery
wipe data/factory reset
wipe cache
flash V970M.JB4.1.2.18.04.2014.zip
flash KERNEL_JB4.1.x_ZTE_v970._Stable1.0.zip
Reboot & enjoy...


Good rom but i think i`m missing something when i plug in to pc only charge and don`t ask me if i want to connect in mode to copy files from pc to phone (sorry i`m missing that word don`t now verry well english hope u understand) , and i don`t have lockscreen (pattern/slide)

Edit : don`t show any notification in taskbar !! i have dual-sim version.

Best regards
19th April 2014, 12:55 AM |#4  
Member
Flag lisboa
Thanks Meter: 8
 
More
testing
19th April 2014, 02:41 AM |#5  
nadiren's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 299
 
More
Quote:
Originally Posted by gigel87

Good rom but i think i`m missing something when i plug in to pc only charge and don`t ask me if i want to connect in mode to copy files from pc to phone (sorry i`m missing that word don`t now verry well english hope u understand) , and i don`t have lockscreen (pattern/slide)

Edit : don`t show any notification in taskbar !! i have dual-sim version.

Best regards

There is no problem in connecting pc, it just doesnt ask but u can easily apply it from the notification bar
For the lockscreen pattern it is under system/security section, here is my pattern:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	qa.jpg
Views:	146
Size:	57.5 KB
ID:	2695161  
21st April 2014, 07:49 PM |#6  
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by nadiren

There is no problem in connecting pc, it just doesnt ask but u can easily apply it from the notification bar
For the lockscreen pattern it is under system/security section, here is my pattern:

If i go in settings / security i see default it is SLIDE , push power button wait few seconds hit power button again and no lockscreen , go again in security choose pattern setting pattern hit power button , wait again , hit again and nothing its going to main screen (or where it was) , this is my dilema what i`m doing wrong ? , don`t want the pattern only the clasic lockscreen and yes i know i can go to store and download some app for lockscreen but sometimes its not working good (lag etc..)
21st April 2014, 08:01 PM |#7  
nadiren's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 299
 
More
Quote:
Originally Posted by gigel87

If i go in settings / security i see default it is SLIDE , push power button wait few seconds hit power button again and no lockscreen , go again in security choose pattern setting pattern hit power button , wait again , hit again and nothing its going to main screen (or where it was) , this is my dilema what i`m doing wrong ? , don`t want the pattern only the clasic lockscreen and yes i know i can go to store and download some app for lockscreen but sometimes its not working good (lag etc..)

i really don't understand what your problem is?!? as it can be seen in the screenshot the "pattern" works flawlessly for me?! did you follow the flashing instructions?
21st April 2014, 08:10 PM |#8  
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by nadiren

i really don't understand what your problem is?!? as it can be seen in the screenshot the "pattern" works flawlessly for me?! did you follow the flashing instructions?

I I know how to flash just it not have lockscreen when u push power button it goes to sleep , and if want to wake up the device first it shows lockscreen like this (look at the atach) , on mine it doesn`t ... when i wake up the phone only show directly the main screen .... if u don`t understand i`m not bother again sorry maybe next time tnx again for your support and sorry to be such a ....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	qq.jpg
Views:	70
Size:	48.7 KB
ID:	2700328  
21st April 2014, 08:49 PM |#9  
nadiren's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 299
 
More
Quote:
Originally Posted by gigel87

I I know how to flash just it not have lockscreen when u push power button it goes to sleep , and if want to wake up the device first it shows lockscreen like this (look at the atach) , on mine it doesn`t ... when i wake up the phone only show directly the main screen .... if u don`t understand i`m not bother again sorry maybe next time tnx again for your support and sorry to be such a ....

ok, i got the problem now .. first of all i'm not angry with u nor i've offended your questions; just didn't get the your problem before. as i said i had no problem with lockscreen as you see from the screenshots; did you happen to choose "none" instead of "slide" or "pattern" in any case?!?
21st April 2014, 08:56 PM |#10  
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by nadiren

ok, i got the problem now .. first of all i'm not angry with u nor i've offended your questions; just didn't get the your problem before. as i said i had no problem with lockscreen as you see from the screenshots; did you happen to choose "none" instead of "slide" or "pattern" in any case?!?

Yes but nothing happen i will try again tommorow
24th April 2014, 06:12 PM |#11  
superdragonpt's Avatar
Recognized Developer
Flag Lisbon / Taiwan / USA
Thanks Meter: 19,378
 
Donate to Me
More
Nice

Keep it going, it's always nice to see new Roms for this device

Regards
The Following 2 Users Say Thank You to superdragonpt For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
4.1.2, jelly bean, rom, v970, v970m, zte

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes