FORUMS
Remove All Ads from XDA

[MOD][GUIDE]Add CPU usage in notification panel

521 posts
Thanks Meter: 630
 
By meawww, Senior Member on 7th May 2014, 04:39 PM
Post Reply Email Thread
13th May 2014, 07:30 AM |#11  
Goldie's Avatar
Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 22,977
 
Donate to Me
More
Why do you only want the xml?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 
 
13th May 2014, 08:39 AM |#12  
carlospr21's Avatar
Senior Member
Flag P.R. Levittown
Thanks Meter: 1,567
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Goldie

Why do you only want the xml?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

I dont have a pc to do the modding so a flashable vrtheme with the modded .xml will work

I upload my systemui.apk so if anyone can modded it for me i will be thankfull

Sent from my SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
Attached Files
File Type: apk SystemUI.apk - [Click for QR Code] (2.65 MB, 43 views)
13th May 2014, 08:50 AM |#13  
Goldie's Avatar
Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 22,977
 
Donate to Me
More
But then you will not have the smali files that do the actual mod and it will just fc

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
13th May 2014, 09:26 AM |#14  
meawww's Avatar
OP Senior Member
Flag Rome
Thanks Meter: 630
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by carlospr21

I dont have a pc to do the modding so a flashable vrtheme with the modded .xml will work

I upload my systemui.apk so if anyone can modded it for me i will be thankfull

Sent from my SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app

Try this
Attached Files
File Type: zip systemui_carlospr21.zip - [Click for QR Code] (2.40 MB, 70 views)
The Following User Says Thank You to meawww For This Useful Post: [ View ] Gift meawww Ad-Free
13th May 2014, 07:16 PM |#15  
carlospr21's Avatar
Senior Member
Flag P.R. Levittown
Thanks Meter: 1,567
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by meawww

Try this

Thank u sir

Sent from my SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
27th May 2014, 08:42 PM |#16  
deuce_biggins's Avatar
Senior Member
Flag Detroit
Thanks Meter: 2,196
 
More
Quote:
Originally Posted by meawww

Try this

@meawww, once again great job...worked as advertised. One question, is it possible to show the clock/date with the CPU usage? I was thinking about playing with the size (dpi) to see what would happen...perhaps even removing the 'CPU Usage' header just to show the core usages as well.

Also, I think your screen dpi is slightly different than mine as well. I lose the last core reading, see pic

28th May 2014, 10:21 AM |#17  
meawww's Avatar
OP Senior Member
Flag Rome
Thanks Meter: 630
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by deuce_biggins

@meawww, once again great job...worked as advertised. One question, is it possible to show the clock/date with the CPU usage? I was thinking about playing with the size (dpi) to see what would happen...perhaps even removing the 'CPU Usage' header just to show the core usages as well.

Also, I think your screen dpi is slightly different than mine as well. I lose the last core reading, see pic

Yes you can add clock date back just edit the xml and my dpi is 320
The Following User Says Thank You to meawww For This Useful Post: [ View ] Gift meawww Ad-Free
28th May 2014, 03:46 PM |#18  
deuce_biggins's Avatar
Senior Member
Flag Detroit
Thanks Meter: 2,196
 
More
Quote:
Originally Posted by meawww

Yes you can add clock date back just edit the xml and my dpi is 320

I never edited out my clock and date in the xml file. It just didn't show up (must be overlapping with the cpu usage). I'm wondering if I need to increase the size of my status bar header??
The Following User Says Thank You to deuce_biggins For This Useful Post: [ View ] Gift deuce_biggins Ad-Free
16th June 2014, 06:55 PM |#19  
D2Y aka E's Avatar
Senior Member
Flag muara wahau (borneo)
Thanks Meter: 74
 
More
nice guide master..thank you
17th June 2014, 12:20 AM |#20  
12gage's Avatar
Senior Member
Flag Albany, OR
Thanks Meter: 264
 
More
Quote:
Originally Posted by carlospr21

I dont have a pc to do the modding so a flashable vrtheme with the modded .xml will work

I upload my systemui.apk so if anyone can modded it for me i will be thankfull

Sent from my SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app

Quote:
Originally Posted by meawww

Try this

Would that theme work with Sprint NAC 4.42? Some themes don't because they don't include Wifi Calling, Hotspot, Mobile Data, Torch, etc... Thanks in advance.
27th September 2014, 05:39 AM |#21  
MPKMRS's Avatar
Member
Flag VISAKHAPATNAM
Thanks Meter: 58
 
More
thanks sir good work and easy to understandble but how to we add settings and clock i tried in same liner lay out but those are not visible how to enable both cpu usage and time toooo please help me sir thanks in advance
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cpu notification, cpu systemui, systemui mod

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes