FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] samsung galaxy tab 4 7.0 root

38 posts
Thanks Meter: 3
 
By ArmondCroom, Member on 9th May 2014, 12:55 AM
Post Reply Email Thread
28th May 2014, 11:05 PM |#71  
Senior Member
Flag Somewhere over the rainbow!!
Thanks Meter: 179
 
More
[QUOTE=ShinySide;52993921]
Quote:
Originally Posted by HerroYou


All this in the kernel source.

Plus the Marvel crap in the platform source.

And no. Signature would be wrong. Only way we'd be able to do anything like that is if we had root...because we'd need our update.zip with the proper signature for our device

Lol, the dev can't even port cm10.1 for the tab 3 7.0 because of marvell's chipset

---------- Post added at 05:05 AM ---------- Previous post was at 05:03 AM ----------

Wait, could you use adb to pull stuff from your device?
 
 
29th May 2014, 12:13 AM |#72  
Inactive Recognized Developer
Flag IHB
Thanks Meter: 4,827
 
Donate to Me
More
[QUOTE=HerroYou;52994174]
Quote:
Originally Posted by ShinySide


Lol, the dev can't even port cm10.1 for the tab 3 7.0 because of marvell's chipset

---------- Post added at 05:05 AM ---------- Previous post was at 05:03 AM ----------

Wait, could you use adb to pull stuff from your device?

I cant pull the update.zip and try that if thats what you are thinking. I already tried, samsung already knows mine was on NE2 and wont let you redownload it even if you downgrade. If someone can get a hold of the NE2 update.zip we could surely try that tho.
29th May 2014, 03:36 AM |#73  
Senior Member
Flag Somewhere over the rainbow!!
Thanks Meter: 179
 
More
[QUOTE=ShinySide;52995326]
Quote:
Originally Posted by HerroYou


I cant pull the update.zip and try that if thats what you are thinking. I already tried, samsung already knows mine was on NE2 and wont let you redownload it even if you downgrade. If someone can get a hold of the NE2 update.zip we could surely try that tho.

I have the samsung galaxy tab 3

But I might switch to the tab 4 in the summer

Can you flash this in the recovery, take the root package only

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2514821
29th May 2014, 04:17 AM |#74  
Inactive Recognized Developer
Flag IHB
Thanks Meter: 4,827
 
Donate to Me
More
[QUOTE=HerroYou;52998005]
Quote:
Originally Posted by ShinySide


I have the samsung galaxy tab 3

But I might switch to the tab 4 in the summer

Can you flash this in the recovery, take the root package only

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2514821

http://forum.xda-developers.com/show...4&postcount=68
29th May 2014, 08:59 PM |#75  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Galaxy Tab 4 7" Rooted
VROOT did the trick with version 1.7.7

I'm too new here to post links but google will help
The Following User Says Thank You to bonghitta_tech For This Useful Post: [ View ] Gift bonghitta_tech Ad-Free
29th May 2014, 09:19 PM |#76  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by bonghitta_tech

VROOT did the trick with version 1.7.7

Awesome can you post a link? Thanks for the great news.
29th May 2014, 09:49 PM |#77  
Inactive Recognized Developer
Flag IHB
Thanks Meter: 4,827
 
Donate to Me
More
http://d-h.st/FiU#.U4ecw3VdUUQ

And its a race to windows


I just realized Ive already tried vroot. But v 1.7.6 but hopefully 1.7.7 does the trick
The Following User Says Thank You to ShinySide For This Useful Post: [ View ] Gift ShinySide Ad-Free
29th May 2014, 10:02 PM |#78  
Inactive Recognized Developer
Flag IHB
Thanks Meter: 4,827
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bonghitta_tech

VROOT did the trick with version 1.7.7

I'm too new here to post links but google will help

CONFIRMED. Nice find man
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-29-17-00-42.png
Views:	635
Size:	83.7 KB
ID:	2769980  
29th May 2014, 10:25 PM |#79  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Is this confirmed safe?
All I can really find using google fu was announcements for people to stay away from vroot.
29th May 2014, 10:44 PM |#80  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Thanks
That worked perfect for me.Thanks again, I have my night planned haha
29th May 2014, 11:03 PM |#81  
Inactive Recognized Developer
Flag IHB
Thanks Meter: 4,827
 
Donate to Me
More
Ive factory resetted and not going to use it. I can not get it to switch to SuperSU and SuperSu's binary (tried to let SuperSU install/update the binary and it wont. just sits their spinning). From everything Ive tried seems to be locking me into using the vroot su and binary and whatever the hell it is its installing on data/app. Ive swapped out binaries and superuser apks, but as soon as I uninstall and their stuff, I lose root access. So looks like they are locking you into using their stuff without the possibility of switching to su of your choice afterwards.....Could be wrong tho...And only reason I can think of being forced to use their stuff....aint good haha Could be wrong but until someone finds a way I can swap in ChainFires SuperSU files and not lose root, I aint using it. Really just comes down to credibility factor for me.
The Following 3 Users Say Thank You to ShinySide For This Useful Post: [ View ] Gift ShinySide Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes