FORUMS

MS VoiceCommand 1.6 with Bluetooth and TyTN?

515 posts
Thanks Meter: 1
 
By goestoeleven, Senior Member on 17th November 2006, 05:37 PM
Post Reply Email Thread
I've got the new version of VoiceCommand, which is supposed to natively support Bluetooth.

As yet I have not been able to get it to work for command routing. Pressing the button does activate the voice prompt, but using the TyTN speaker and mic.

Audio does seem to route correctly to the headset once the call is iniated.

The 1.5 registry hacks do not work, and in fact completely disable the program...

Any ideas?
17th November 2006, 07:10 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I have the same problem .....
17th November 2006, 08:59 PM |#3  
Member
Flag NYC
Thanks Meter: 0
 
More
same here too.

just to clarify, i can invoke VC with my BT headset, but the audio and microphone are active on the phone itself, not the headset.

-cruiserman
17th November 2006, 09:38 PM |#4  
Senior Member
Flag Geneva
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Hi guys !

Where can i get it ?
18th November 2006, 05:38 AM |#5  
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 0
 
More
Handango.

I too have this issue.

My headset wakes the device and starts VC, and even activates my headset. The audio (and mic I am assuming) is not being routed though.

I am working on a solution but I dont have a lot of spare time these days.

Later, Lew
18th November 2006, 05:30 PM |#6  
miguelromerom's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
i´ve this issue so, do you can dial a number with voice command ?¿?¿

How do it ?¿?¡

thanks

another thing, how do you have the configuration of the mic ¿?¿?

thanks
20th November 2006, 08:20 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by cruiserman

i can invoke VC with my BT headset, but the audio and microphone are active on the phone itself, not the headset.

Crud! Same issue here: Parrot CK3100 car-kit with latest 4.16 firmware. Cingular 8525 w/production 1.34 f/w.

@lewcamino: What direction are you pursuing?

Richard
20th November 2006, 08:51 PM |#8  
goestoeleven's Avatar
OP Senior Member
Flag Boston
Thanks Meter: 1
 
More
I've gone back to 1.5 (which works fine) and will wait for some sort of patch...
20th November 2006, 08:55 PM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by goestoeleven

I've gone back to 1.5 (which works fine) and will wait for some sort of patch...

Unfortunately I bought 1.6 from Handango, I don't know if I can find a 1.5 to return to

Richard
20th November 2006, 11:25 PM |#10  
Senior Member
Harrogate
Thanks Meter: 82
 
More
slightly off topic but i'm using the wired headset and do not have this issue. Although the button on the headset does not wake the VC app, just the phone's standard voice dial. I have to press a button on the phone then speak into the headset mike. Other than this, very impressed with the software, especially when used with the media player.
21st November 2006, 03:09 AM |#11  
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 0
 
More
I thought I would start by finding that app that ports audio to the BT headset and see what happens when it is used in conjunction with VC16. As stated I don't have much free time so this may not happen for a few days. I am going to update my ROM too and see where that takes me.

Later, Lew
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes