FORUMS
Remove All Ads from XDA

Touch-IT,WWE v1.1 UPDATED 10.09.07

4,361 posts
Thanks Meter: 193
 
By itje, Retired Moderator on 4th September 2007, 12:16 AM
Thread Deleted Email Thread
Hi guys
Here is final versjon

Whats in it:
-TouchFlo (No buttonFlo) with Tom_Codons Herald-TF-settings
-HTC Home 6 buttons
-HTC touchdialer (thx for fix Fultotop)
-HTC 10b commManager (thx to Fultotop)
-HTC Kaiser Networkwizard
-HTC Audiomanager
-HTC X-button 1.5
-Batterystatus 2.18
-Total commander 2.0
-Pim backup 2.4
-ArcSoft MMS 4.2.8.1
-PHM Registry Editor
-Pocket RAR
-PsShutxp
-Hibernate


Tweaks:
-Disabled sms sendt notification
-Security off
-Disabled the security warning when installing non-certified applications
-Reminders show only once
-E-mail and attachments default on storage card
-IE temp files default to storage card
-Keyboard backlight changed from 5 sec to 20 sec

Screens:






New theme:
http://i143.photobucket.com/albums/r...elta/touch.jpg


Known bugs:
-There are some issues if flashed to a wing. Read here if you flash this rom to a Wing. (also in tips 1)

If you need more tweaking, you can find some in the wiki, and some posted all over this forums.

Tips 1:
Here is a great (ongoing) thread by TylerC161 for all you who dont know so much about your device, and want to learn more. Its basicly for WING users, but much of it goes for the rest of us too.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=327046

Tips 2:
There is HTC Audiomanager, but also wmp, you can open the player and go to options, choose the skin tab, wait for search, then you can choose a touch skin to make it match with the touch theme.

Tips 3:
Go to programs/TouchFlo then activate Tom Codons TF-settings to choose how the cube will be activated (YOU HAVE TO DO THIS, if not the cube wont start):


This image is not from my rom but tom codons Black&Blue for the Artemis

Instructions how to upgrade is in the Touch-IT folder.

READ IT, if you dont, you will spend even more time infront of your computer flashing the official ruu before trying again, why waste time, use 1 min to read and understand.

Remember, if you dont like what I have added, or what I have removed or w/e please dont spam this thread with lame comments.

I take NO responsebility if you brick your device, if you do search the forums before you come flaming me/us here at XDA.

IF you brick your phone (Brick=the phone can be used as a building brick, or maybe a paperweight? Because you cant start it up.) Its no others fault but your own.
Mainly the reason for bricking a phone is:
1. Not reading the instructions good enough
2. Not following the instructions.
3. Not having a RUU that can unbrick the phone (the official installer with the official rom for your specific phone, with your phones default language. In.ex if yu have a german phone by default, you need a german RUU, if not you will get invalid vendor error)
4. Not reading the instructions good enough..again
5. Not following the instructions...again

If you dont understand after reading CAREFULLY, then dont bother flash your device with this or any other rom.

I also recommend to use the pagepool changer found here http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=324955
I did nothing to the pagepool, because ppl have different experience with diffrent size on the pagepool, so thats why I leave that up to you
to find the correct pagepool size for your device.


Download FINAL here:
Megaupload
Rapidshare


To all wing and other herald model users:
I cant help you if you install on other devices then HTC P4350, I can not fix the issues you might have with it.
I cant cook one for you to fix problems you might have, because I dont have other model then P4350.
read here: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=327046

cheers
Attached Files
File Type: zip Touch-IT.zip - [Click for QR Code] (110.9 KB, 874 views)
 
 
4th September 2007, 07:46 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hey Itje,

sounds nice. I'll be checking it out on my P4350 as soon as you release it. But please use a filestorage system other than that megabullshit by kimble. It just sucks big time....
4th September 2007, 08:07 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Great Job itje!

Can you cook a rom without extra programs?
I got Resco Explorer and i do not need total commander, and i think other ppls would like to get a naked rom

Again Great Work!
4th September 2007, 08:35 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Jovien

Can you cook a rom without extra programs?

Why don't you use the WM6-RUU then? This absolutly striped down to the basics.
4th September 2007, 08:40 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Monarch73

Why don't you use the WM6-RUU then? This absolutly striped down to the basics.

Because i want Touch-IT functionality but not the total commander, obviosly....
4th September 2007, 09:22 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'd also love an almost naked rom (with only the TouchIT and HTC stuff but without the apps psSHUTxp, Batterystatus, Total commander and Pim backup.)
That would be great!!!!!!
Btw, there is already a new version of PIM Backup (2.5).


ITje: thanks for your great effort!!
4th September 2007, 09:39 AM |#7  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Well guys, It should be really easy to take the ROM from itje and remove the programs you don't like or am I wrong?

Anyway, itje, thank you very much for your effort.
4th September 2007, 09:43 AM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
As far as I understand, you can only remove the programs if you cook your own rom. And not everybody is able to do that..... (like me, for example)
4th September 2007, 11:11 AM |#9  
Member
Flag Elsenfeld
Thanks Meter: 0
 
More
id like to create a touchflo rom by myself. but where can i get a clean rom with nothing on it then the os? are you always taking the original htc rom to modify?
4th September 2007, 11:30 AM |#10  
cody28's Avatar
Member
Flag Sighet
Thanks Meter: 0
 
More
Hard keyboard
Can you do somethink with hard keyboard in v1.0 the blue keys don't mach at all
4th September 2007, 11:38 AM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by cody28

Can you do somethink with hard keyboard in v1.0 the blue keys don't mach at all

? There's only 1 key that doesn't match: the "S" one.
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes