FORUMS
Remove All Ads from XDA

WMWifiRouter - v1.60 (build 1120) - December 17, 2009

11,014 posts
Thanks Meter: 83,990
 
By Chainfire, Senior Moderator / Senior Recognized Developer - Where is my shirt? on 6th January 2008, 09:07 PM
Post Reply Email Thread
THIS IS NOT A SUPPORT TOPIC FOR THE COMMERCIAL VERSION. IF YOU ARE A REGISTERED USER AND ARE HAVING A PROBLEM, USE THE CONTACT FORM ON THE WEB SITE !

v0.91 and older users should post here, as those are not officially supported versions.

---

WMWifiRouter website:
http://www.wmwifirouter.com/

Directly to the trial download:
http://www.wmwifirouter.com/trial/

---

Before February 28, 2008
Not going to recap the entire history here, the first release was November 2, 2007, with a lot of releases between then and February 28. The exact history you can find scattered through this topic and the previous one - TalynOne's.

February 28, 2008
v0.96 TRIAL has been released.

March 13, 2008
v0.97 TRIAL has been released.

March 26, 2008
v1.00 has been released (!)

April 1, 2008
v1.01 has been released. Various small bugfixes, specific device compatibility fixes for EM-ONE, EM-ONE Alpha and W-ZERO3. Also adds semi-live traffic statistics and live connection monitoring.

1.02, 1.03, 1.04
These are just small maintenance releases bringing nothing really new. Some device specific things added again for the Japanese users, new trial end dates, small bug fixes.

June 3, 2008
v1.05 has been released. Various small issues fixed. Capability added for multilingual support (only English is included out of the box, though), corporate EULA changes, new EXE installer (which can 'inject' your license key into the installation, and remembers it for future installs), small GUI adjustments.

I'd like to stress again that almost all new functionality is going into the 1.20 branch, and the < 1.20 branch will remain maintenance updates only.

June 12, 2008
v1.20 beta sent out to the first beta testers! It still has a very long way to go, but the semi-public beta (select numer of registered users only) is probably not far off!

July 23, 2008
v1.09 released and the beta is still going steady. Hopefully a public release soon!

August 13, 2008
v1.10 released.

August 25, 2008
v1.20 beta build 500 upgraded to 'semi-public' status - available to all paying customers. Newer builds available every few days, these will not be announced.

September 3, 2008
v1.11 released - probably the last 1.10 version!

September 11, 2008
v1.20 released

November 11, 2008
v1.25 released

March 20, 2009
v1.30 released

July 3, 2009
v1.50 released

July 9, 2009
v1.52 released

Backlight timeout issue fix: http://support.wmwifirouter.com/knowledge/KB0907027/

December 17, 2009
v1.60 released
The Following User Says Thank You to Chainfire For This Useful Post: [ View ]
 
 
6th January 2008, 09:08 PM |#2  
Chainfire's Avatar
OP Senior Moderator / Senior Recognized Developer - Where is my shirt?
Thanks Meter: 83,990
 
Donate to Me
More
Internet Connection Sharing
See this post: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=644.
The Following User Says Thank You to Chainfire For This Useful Post: [ View ]
6th January 2008, 09:08 PM |#3  
Chainfire's Avatar
OP Senior Moderator / Senior Recognized Developer - Where is my shirt?
Thanks Meter: 83,990
 
Donate to Me
More
-- reserved --
-- reserved --
The Following User Says Thank You to Chainfire For This Useful Post: [ View ]
6th January 2008, 09:29 PM |#4  
Senior Member
Flag San Antonio, Texas (in the clinch throwing knees)
Thanks Meter: 0
 
More
download
Chainfire,

Great to see the new improvements, are you going to post a dl link for .87?
6th January 2008, 09:39 PM |#5  
Chainfire's Avatar
OP Senior Moderator / Senior Recognized Developer - Where is my shirt?
Thanks Meter: 83,990
 
Donate to Me
More
It's on the webpage. Though the page itself still says 0.86, I'm going to change the page when I'm done with this thread
6th January 2008, 10:21 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I've got a question since I still can't get it working. When it says "Waiting for connection" after "Starting ICS" is it waiting for ICS to get a connection to the internet or for the device to connect to a PC or something?
6th January 2008, 10:41 PM |#7  
Chainfire's Avatar
OP Senior Moderator / Senior Recognized Developer - Where is my shirt?
Thanks Meter: 83,990
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thelostsoul

I've got a question since I still can't get it working. When it says "Waiting for connection" after "Starting ICS" is it waiting for ICS to get a connection to the internet or for the device to connect to a PC or something?

It is (99% sure) waiting for ICS to connect your data connection to the internet. If ICS is not functioning correctly you are also likely to see this message.
6th January 2008, 10:55 PM |#8  
Chainfire's Avatar
OP Senior Moderator / Senior Recognized Developer - Where is my shirt?
Thanks Meter: 83,990
 
Donate to Me
More
Heeeelp Meeee! :)
Ok I'm done updating the first 3 posts of this thread and changing the references, version numbers, etc on the webpage.

Now I need your help with the following:
  • FAQ entries - please suggest new ones, common problems, common answers, etc
  • Devices - please tell me what devices you have used and did or didn't work
  • ICS Installer - still need somebody to test it!

Also, even if you already know all about this, please do read the first 3 posts, and point out mistakes, stuff that is missing, etc.

Thank you!
6th January 2008, 11:02 PM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Okay, I think I've decided what the problem is then.

I have no dll that was designed for my card. WMWifiRouter detects it as SWLD23N1, which is correct, but none of the available dll downloads are designed for this card. So, as far as I can tell, this is why ICS can't get a connection, and why WMWifiRouter can't pass the "Waiting for connection" screen.

Any solutions?
6th January 2008, 11:04 PM |#10  
Chainfire's Avatar
OP Senior Moderator / Senior Recognized Developer - Where is my shirt?
Thanks Meter: 83,990
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thelostsoul

Okay, I think I've decided what the problem is then.

I have no dll that was designed for my card. WMWifiRouter detects it as SWLD23N1, which is correct, but none of the available dll downloads are designed for this card. So, as far as I can tell, this is why ICS can't get a connection, and why WMWifiRouter can't pass the "Waiting for connection" screen.

Any solutions?

You do not need any hacked DLL's. In fact, it doesn't work with the hacked DLL's at all anymore. Did you device not come with ICS originally? If so, try removing the files you replaced again.
6th January 2008, 11:07 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
No, my device came with nothing. So I downloaded an ICS exe, popped it in there, and it just stopped at Waiting for connection. When I put any dll in there, it will lock at the same place, but my device will tell me my connection settings are wrong. When the app is not started, everything works normally.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes