FORUMS
Remove All Ads from XDA

Mo3ulla 5.2.1948_18548.0.7.0 [v1.02] 128ram support G3/G4

377 posts
Thanks Meter: 5
 
By mo3ulla, Senior Member on 5th February 2008, 11:30 PM
Post Reply Email Thread
for fans of mine creations

changings
1. build 5.2.1948_18548.0.7.0
2. ie from wm 6.1 vga rom ( only ie stable in 6.1 by now )
3. improvements for g4 based unis

for 64mb unis
http://rapidshare.com/files/89490815/nkG4PP5.rar.html

for 128 unis
http://rapidshare.com/files/89492744/nkG4PP0.rar.html
 
 
5th February 2008, 11:46 PM |#2  
Senior Member
Flag westmont
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by mo3ulla

for fans of mine creations

changings
1. build 5.2.1948_18548.0.7.0
2. ie from wm 6.1 vga rom ( only ie stable in 6.1 by now )
3. improvements for g4 based unis

for 64mb unis
http://rapidshare.com/files/89490815/nkG4PP5.rar.html

cool, thank you !!!
how much free ram after soft reset, does it have the snapvue? whats included .. vanilla?
6th February 2008, 12:08 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have been waiting for this!!
6th February 2008, 12:11 AM |#4  
alex783's Avatar
Member
Flag Taranto
Thanks Meter: 0
 
More
Thank you mo3ulla! Tomorrow I will try it!
6th February 2008, 12:16 AM |#5  
mo3ulla's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:

how much free ram after soft reset

29-30 on 64mb uni
Quote:

does it have the snapvue?

i hate htc oem crap .. best place for htc oem sotware creations in trash can
Quote:

whats included

only os and os defauld apps
6th February 2008, 12:33 AM |#6  
churchillp's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have installed but its not WM 6.1.
6th February 2008, 02:07 AM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hey mo3ulla!

I have tried both your vanilla roms, but the only problem is that wifi dosent work in my house, but it does everywhere else!!!

First, I live in an apartment and when it scans it only finds my house wifi with a very low signal (and I am close) ----also I cant see any of my neighbors wifi connectons.

When I tell it to connect it says conecting....
and just goes to active, but never conects.

Any ideas?
Thanks!
6th February 2008, 04:39 AM |#8  
Senior Member
Flag westmont
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by mo3ulla

29-30 on 64mb uni
i hate htc oem crap .. best place for htc oem sotware creations in trash can
only os and os defauld apps

your the man, ill flash right now.. thank you !!
6th February 2008, 07:58 AM |#9  
willy792003's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
mirror pls. rapidshare never work for me
6th February 2008, 08:22 AM |#10  
Retired Moderator
Flag Bognor Regis
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by churchillp

I have installed but its not WM 6.1.

Did he ever say it was? no.
6th February 2008, 09:04 AM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Thumbs up
Can someone please tell me if it includes the Storage Settings (SD or ennhanced SD/SDHC)?

Or can someone provide a .cab that works with this ROM (having a 2GB and a 4GB regular SD)

Great work Mo3ulla

Eelco
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes