FORUMS

[WM6.1] Green skins REDESIGNED!

1,279 posts
Thanks Meter: 2
 
By rondol1, Senior Member on 6th February 2008, 10:45 PM
Thread Deleted Email Thread
The new WM6.1 theme used in many "clean" ROM versions is Green with a Twist. But unfortunally not all apps are skinned to match.

So, I like my prophet to look neat&tidy and I took the liberty to reskin a few of the standard apps.

5 may 2008:
Edited the WMP11.cab and Calculator.cab a bit, so they will install on the (new) Cloudyfa clean-ROM.
Didn't tested them on other ROM's though... please report if it gives you problems!

1 may 2008:
I did plublish this set some time ago, but I was never completely satisfied with the results. With some spare time left, I redesigned all of them.

Main differences are:

* All buttons have better glow-effects, especially when pushed down.

* Dialer: buttons don't show any artefacts anymore on the borders.
* Calculator: completely "greened", new display.
* Comm Manager: crispier buttons
* WMP: based on another skin, matching WMP 11 desktop edition. This skin leaves out unused buttons and is better to use without a stylus.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Green Comm Manager 6.jpg
Views:	930
Size:	74.3 KB
ID:	84255   Click image for larger version

Name:	Green WMP11.jpg
Views:	731
Size:	74.1 KB
ID:	84257   Click image for larger version

Name:	Green Calculator.jpg
Views:	576
Size:	71.8 KB
ID:	84344   Click image for larger version

Name:	Green Dialer.jpg
Views:	649
Size:	75.7 KB
ID:	84345  
Attached Files
File Type: cab Green Comm Manager 6.cab - [Click for QR Code] (480.6 KB, 347 views)
File Type: cab Green Dialer.cab - [Click for QR Code] (255.2 KB, 286 views)
File Type: cab Green WMP11.cab - [Click for QR Code] (264.6 KB, 288 views)
File Type: cab Green Calculator.cab - [Click for QR Code] (252.0 KB, 300 views)
6th February 2008, 10:49 PM |#2  
varanusvincent's Avatar
Senior Member
Flag Wo die Schwarzschwanen-Dame "Petra" in einem Tretboot in Weisseschwan-Form verliebt.
Thanks Meter: 1
 
More
good job rondol..
7th February 2008, 02:55 PM |#3  
rondol1's Avatar
OP Senior Member
Flag Hoofdorp
Thanks Meter: 2
 
More
"repaired" the dialer-cab and added the calculator.
7th February 2008, 03:58 PM |#4  
JOKERz's Avatar
Senior Member
Flag Grave
Thanks Meter: 28
 
More
nice!!
downloading now..........
7th February 2008, 04:47 PM |#5  
maxniper's Avatar
Senior Member
Flag Montijo
Thanks Meter: 407
 
Donate to Me
More
good job my friend Rondol
7th February 2008, 05:31 PM |#6  
rondol1's Avatar
OP Senior Member
Flag Hoofdorp
Thanks Meter: 2
 
More
Added Comm Manager, finally found out how to make it install using a cab-file!
7th February 2008, 10:41 PM |#7  
rondol1's Avatar
OP Senior Member
Flag Hoofdorp
Thanks Meter: 2
 
More
Fine-tuned Dialer: now Speed Dial and Call History are greenished too!
8th February 2008, 12:25 AM |#8  
Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 9
 
More
can you fix the dailer cab please
nice work btw
8th February 2008, 12:31 AM |#9  
Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 9
 
More
Unhappy
im not able to install the comm. cab file, it says something about 'the program cannot be installed because it does not have sufficent system permission'
im using korand's 3.1 rom
8th February 2008, 05:52 AM |#10  
rondol1's Avatar
OP Senior Member
Flag Hoofdorp
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Supr

im not able to install the comm. cab file, it says something about 'the program cannot be installed because it does not have sufficent system permission'
im using korand's 3.1 rom

This error is because you have the old Comm Manager still running. Please close it first using Task Manager.

About your question concerning the Dialer: what is wrong with it? When I tested the cab it was working fine... Remember you have to restart to see the change.
8th February 2008, 03:28 PM |#11  
Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by rondol1

This error is because you have the old Comm Manager still running. Please close it first using Task Manager.

That did it , tx

Quote:
Originally Posted by rondol1

About your question concerning the Dialer: what is wrong with it? When I tested the cab it was working fine... Remember you have to restart to see the change.

I couldn't download it from the site yesterday, but works perfect now, tx, nice work!
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes