FORUMS

Raphael/Touch Pro/Fuze CID/Security/SIM Unlocker

1,895 posts
Thanks Meter: 62
 
By Olipro, Retired Recognized Developer on 16th September 2008, 12:37 AM
Post Reply Email Thread
Alrighty, same deal as Diamond, here's the Touch Pro / Fuze SIM Unlocker :

you want a free SIM Unlock right? well tough ****, there's no such thing as a free lunch... if you want to get something, you need to give something.

1) contributing forum members & Elite Team donators... Request a free unlock with your IMEI & email. - if you have an account that has a) existed for a good few months and b) you actually contribute to the site (technical wizardy, or general helpfulness - CONSISTENT AND REGULAR POSTING), then just drop me a message and it's yours.

2) everyone else (new accounts/unregistered/sod all posts, this means you): Get SIM unlocked Here
16th September 2008, 12:37 AM |#2  
Olipro's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Your SPL
Thanks Meter: 62
 
More
Security Relocker
hey all, we (olinex) got many requests for a security relocker

so now, you can easily do it

steps:

1. make sure you have stock radio flashed already. (i.e. not the one that unlocker flashes)
2. also make sure your radio is ON
3. download this attachment, extract, put it on your device, execute it
4. it should say relock was OK, and then you're done. if it says error, then reboot, retry, and again make sure radio is turned on (check in comm manager).
17th September 2008, 01:32 PM |#3  
nolovelust's Avatar
Senior Member
TR
Thanks Meter: 14
 
More
what if i just want to unlock security? still have to pay?
17th September 2008, 01:35 PM |#4  
bozotheclown's Avatar
Senior Member
Flag Groningen
Thanks Meter: 0
 
More
Good question since my TP isn't sim locked either

Quote:
Originally Posted by nolovelust

what if i just want to unlock security? still have to pay?

17th September 2008, 04:03 PM |#5  
borce_razor's Avatar
Senior Member
Flag dev>null
Thanks Meter: 27
 
More
Can I get this for free because the f***** PayPal don't work in my country ?
17th September 2008, 10:42 PM |#6  
Retired Recognized Developer
Flag Budapest
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by borce_razor

Can I get this for free because the f***** PayPal don't work in my country ?


try google checkout, that's also an option to do the payment with.
18th September 2008, 10:56 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Question Security unlock ?
Hi guys,

Could somebody explain me what is the security lock ?

As far as i know, SIMlocking is depending on the provider who sells you the phone. For example, here in Belgium, it is forbiddent to SIMlock a phone, so my raphael is already SIM unlocked. Otherwise I would have to use the tool proposed here for it.

Concerning CID unlock, I would have to replace the SPL with HARDSPL if I wanted my raphael to be in SuperCID mode (stop me if i am telling craps).

But i have never heard about a security lock. What is the purpose of it ?
My previous device was a wizard, and I just needed to CID unlock it to flash any rom on it. But it seems that things have changed...

Thanks in advance for your answers,
j
18th September 2008, 03:46 PM |#8  
borce_razor's Avatar
Senior Member
Flag dev>null
Thanks Meter: 27
 
More
Exclamation

"Google checkout is not allowed in your country" WELL, WHAT IS ALLOWED IN MY F***** COUNTRY ?

Mod Edit: LOSE the bad language, theres no need.
18th September 2008, 09:16 PM |#9  
Retired Recognized Developer
Flag Budapest
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by jcollin

Hi guys,

Could somebody explain me what is the security lock ?

As far as i know, SIMlocking is depending on the provider who sells you the phone. For example, here in Belgium, it is forbiddent to SIMlock a phone, so my raphael is already SIM unlocked. Otherwise I would have to use the tool proposed here for it.

Concerning CID unlock, I would have to replace the SPL with HARDSPL if I wanted my raphael to be in SuperCID mode (stop me if i am telling craps).

But i have never heard about a security lock. What is the purpose of it ?
My previous device was a wizard, and I just needed to CID unlock it to flash any rom on it. But it seems that things have changed...

Thanks in advance for your answers,
j



it's an MSM7xxx thing, allows you to do extra things like flash a diamond radio on raphael.

hardspl is not making your device truly supercid, but that is just a theoretical difference between hardspl and the real cid unlock, so do not worry.
18th September 2008, 09:16 PM |#10  
Retired Recognized Developer
Flag Budapest
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by borce_razor


"Google checkout is not allowed in your country" WELL, WHAT IS ALLOWED IN MY F***** COUNTRY ?


just send a PM to Olipro, I'm sure there is another way to sort the payment.
21st September 2008, 02:01 AM |#11  
Olipro's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Your SPL
Thanks Meter: 62
 
More
Quote:
Originally Posted by borce_razor


"Google checkout is not allowed in your country" WELL, WHAT IS ALLOWED IN MY F***** COUNTRY ?[/B]

Google Checkout support Macedonia just fine.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
touch pro sim unlock, touch pro unlock, touch pro unlocker, tp sim unlock, tp unlock, tp unlocker, unlocker

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes