FORUMS
Remove All Ads from XDA

HTC Touch HD TF3D 15-Tab

400 posts
Thanks Meter: 23
 
By Ddriver, Senior Member on 24th November 2008, 10:48 PM
Post Reply Email Thread
Hello,

I wanted to share the HTC Touch HD TF3D 15-Tab update

I made a short video from my HD to show the screens now available.

My "testers" have now given the green light, so I now share with you all.

Please follow the steps carefully, and everything goes well.

The "advanced config 3.3 tool" is just around the TF3D to restore it.

For the order then to make, how you like, is the Diamond TF3D Confic 0.6.7. tool to use.

thank you.

Have fun with 15 tabs on the HD. :)

EDIT:
-----
I posted this first on bigest swiss german forum pocketpc.ch at last Saturday 22.11.08 and in the First Day, I had more than 150 downloads. :)

Exclusively for XDA-Developers.
----------------------------------------

I changed all manila-files to US_EN lang and made an English Instructions PDF file.

If I forgot something in the Instructions, please contact me. Thank you very much.



Thanks a lot for big effort goes to:
-------------------------------------------

- !SINGH! (Make the great .cab-file)

- FRA.cab (Tanks to cats)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	TF3D 1-5.JPG
Views:	23011
Size:	19.5 KB
ID:	132419   Click image for larger version

Name:	TF3D 6-10.JPG
Views:	19252
Size:	22.1 KB
ID:	132420   Click image for larger version

Name:	TF3D 11-15.JPG
Views:	19946
Size:	25.6 KB
ID:	132421  
Attached Files
File Type: zip HD TF3D 15 Tabs WMV.zip - [Click for QR Code] (222.6 KB, 7997 views)
File Type: zip 15 Tabs TF3D HD.zip - [Click for QR Code] (55.2 KB, 6397 views)
File Type: cab Singh's Tings HTC TF3D 15 Tabs EN.cab - [Click for QR Code] (303.1 KB, 6504 views)
File Type: cab Singh's Tings HTC TF3D 15 Tabs DE.cab - [Click for QR Code] (302.9 KB, 1029 views)
File Type: cab Singh's Tings HTC TF3D 15 Tabs FRA.cab - [Click for QR Code] (298.2 KB, 1393 views)
 
 
24th November 2008, 10:50 PM |#2  
Ddriver's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
I work also for our friends from France and Italy and other countries to make the same. ;)

@ all from other countries. please make in your Language a .txt file and send to me with PN, thanks.

- Duch (Holland) .cab (Thanks for msoek)

- ITA .cab (Instruction look at post 20.) (Thanks to massi959)

- ESP.cab (Thanks to eddyther)

- HUN.cab (Thanks to Alex2800)

- SW.cab (Thanks to robnil)

- NOR.cab (Tanks to Nico_G)

- GRE.cab (Thanks to pwillis94)

- DAN.cab (Thanks to bezil)
24th November 2008, 11:24 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hee what kind of emulator do you use ?
24th November 2008, 11:43 PM |#4  
Member
Flag London
Thanks Meter: 0
 
More
I really like the concept but here's a quick question for you.

Would it be possible to have 3 different additional tabs. I don't need the calendar or call list or even the Comms tab (useful as it may be).

What would be great is to have 3 additional "Program" tabs that could be renamed and would allow me to add my applications / settings / tools etc. (i.e something approaching the menu panel/s in sbp mobile shell).

What do you think? Would it be possible?

Mav.
25th November 2008, 12:29 AM |#5  
jentech's Avatar
Senior Member
Flag North Vancouver
Thanks Meter: 6
 
More
This does not work for me. I've tried it a dozen times. TFL3D just cycles between 'launching' and 'Tap to launch', until I replace the 26948339_manila file and then it's fine again.

Edit: Just did a hard-reset and tried it again, success. I must have some settings or a program that was causing an issue, possibly one of the tweak programs.....

Edit: After reloading all my programs....TFL3D is back to cycling between 'launching' and 'Tap to launch'...

Edit: Ok, after a bit of playing around (and a couple of drinks), it appears that you cannot use Pamas Transparent Slider with 15 tabs, which I guess kinda makes sense now.
25th November 2008, 02:02 PM |#6  
brainfogs's Avatar
Member
Flag Monaco
Thanks Meter: 1
 
More
hi there....
i saw the video and it seems great !!!
i carefully read the pdf instructions and i didn't find the Advanced Configuration Tools 3.3.0.0 .... i have Schaps Advanced Confog Tool 2.1 ..is it fine with this one ???? i also wasn't able to see the AS version installed on my HD, this is the one given on the windows CD with the HD in the Box..... i have downloaded Total Commander .....do you think i can try with these 3 softs or i must have exactly the 3 softs in the 3 versions ......? thanks
Charles
25th November 2008, 03:06 PM |#7  
!SINGH!'s Avatar
Senior Member
Flag Solihull
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by jentech

This does not work for me. I've tried it a dozen times. TFL3D just cycles between 'launching' and 'Tap to launch', until I replace the 26948339_manila file and then it's fine again.

Edit: Just did a hard-reset and tried it again, success. I must have some settings or a program that was causing an issue, possibly one of the tweak programs.....

Edit: After reloading all my programs....TFL3D is back to cycling between 'launching' and 'Tap to launch'...

Edit: Ok, after a bit of playing around (and a couple of drinks), it appears that you cannot use Pamas Transparent Slider with 15 tabs, which I guess kinda makes sense now.

i have found the culprit file.. and have made a cab for this.

At present.. no you cannot use transparant with this cab... reason is.. there is one file he has edited..that doesn't play ball with this one..
i'm upto my eyeballs ..but i will try to ammend and fix his cab too...and post it to him.

But this is now not a Zip.. but an installable cab... i needed to have a break from panels for an hour.. my head ws hurting!

I'll attach it for you ddriver here... and you can add it to your first post.

Good work by the way.. and your english is better than my deutshe.

Enjoy all.

Edit.

Added also a DE German Version.
Added also a ITA Italian Version
Added also a HOL Dutch Version
Added also a ESP Spanish Version
...

And again
Added also a FRA French Version
Added also a HUN Hungarian Version

...

Edit .. Corrected versions with new files from Ddriver.

Added also a NOR Norweigian Version

Any more Languages?????
25th November 2008, 03:30 PM |#8  
brainfogs's Avatar
Member
Flag Monaco
Thanks Meter: 1
 
More
... do you mean , we don't have to do all the instructions in the pdf file with the manilla files ?
to make it simple: if i install the CAB you made, i will have my 15 tabs ?
25th November 2008, 03:58 PM |#9  
!SINGH!'s Avatar
Senior Member
Flag Solihull
Thanks Meter: 13
 
More
Added Greek
Added Danish
Added Swedish
Added Portuguese

-------------
Added Polish
25th November 2008, 03:58 PM |#10  
!SINGH!'s Avatar
Senior Member
Flag Solihull
Thanks Meter: 13
 
More
YES I KNOW..

I'm Great!

25th November 2008, 04:01 PM |#11  
brainfogs's Avatar
Member
Flag Monaco
Thanks Meter: 1
 
More
coool.... i wil test it this evening on my WWE .... and i will post feedback ... yes, you're great ! ^_^

Edit: yep ! i couldn't wait to try it ...installed and tested on WWE version ...works perfectly ..... no slow or else .....

can i manage them like before ????
thanks again ..... great Singh
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes