FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Do you want qvga resolution to this app?

QVGA
 
23 Vote(s)
24.73%
WQVGA
 
51 Vote(s)
54.84%
VGA
 
19 Vote(s)
20.43%

[APP] Smabergs actionscreen - new feature to powerbutton on top of phone

2,444 posts
Thanks Meter: 950
 
By smaberg, Inactive Recognized Developer on 4th February 2009, 09:06 PM
Post Reply Email Thread
Action screen assigned to hold powerbutton for 3 seconds. (MUST BE INSTALLED ON PHONE MEMORY)

Powerbutton 12 icons actionscreen assigned to hold powerbutton for 3 seconds. This is the full program with softreset and power off option, will install on newer windows mobile 6.1/6.5 this is the updated version that will show you a green icon when pressed.

This is a very useful application, i use it almost all the time.

Thanx vijay555, and thanx AMMAR for the graphics. and dont remember the name for the basic application that i made my work from...

Click image for larger version

Name:	screenshot.jpg
Views:	24235
Size:	33.1 KB
ID:	153775

No top or bottom bar is showing this is fullscreen application.

ADDED ACTIONSCREEN FOR X1/XPERIA
ADDED ACTIONSCREEN FOR TP2/RHODIUM
ADDED ACTIONSCREEN FOR HD2/LEO BETA
ADDED ACTIONSCREEN FOR HD2/LEO Ver. 1.2 with data disconnect


ADDED extra file for download, this file will let you choose how to start bluetooth visible/hidden but only first time you run it, after that it will start with the choice you made (don't know if this file supports how many phones, but it works on X1) Smaberg New bluetooth app for actionscreen.cab thanx khaan for the Xperia Bluetooth Switcher exe PS. NOT FOR HD2/TOUCH PRO 2, the HD2/touch pro2 actionscreen has another bluetooth switcher.
 
 
4th February 2009, 09:09 PM |#2  
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 1
 
More
Sounds great. Hopefully looks great too. Any screenshots please!
5th February 2009, 12:17 AM |#3  
Draqula's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Great stuff!
I was really missing the Action screen from TyTN II.

The only problem I noticed was the camera app will not start in this menu.
Also BT is started as "visible" - good if you want to receive something quickly from an unpaired phone, but not good if you want to start it for longer time such as using BT HF and be visible for all.
5th February 2009, 01:02 AM |#4  
orelsi's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 0
 
More
Pretty good. I like it, but i can't find any options....I can't find the folder it was installed to either lol.
5th February 2009, 01:08 AM |#5  
Junior Member
Flag Darwin
Thanks Meter: 0
 
More
Is there eny way to use another button for this?

Tks
5th February 2009, 01:27 AM |#6  
smaberg's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 950
 
Donate to Me
More
ok some answers here.

its installed in windows dir because some files require that.

you can change the application launched in regestry, will post reg file later, as im typing on my x1 at the moment.

i will look into bluetooth, if there is some commandline i can use with the bt app, otherwise you can point the regfile to start the application caalled btswitcher.cab (search for it) in that you can choose not visable.

you can make a shortcut to action screen,place it in program, and use ae button plus to allocate another button to it.

regarding the camera its made for my swe rom, so you must change it in the reg file.

you will find all the button in regestry here

\\\registry\HKLM\Software\HTC\Biotouch\ActionScree n\
5th February 2009, 04:34 AM |#7  
orelsi's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 0
 
More
The app works flawlessly thank you. I got 2 questions:

1 - Can i change the time-out time. Can it stay longer after i press the button.

2 - Can i change the buttons. Assigning programs to them, for example?
5th February 2009, 05:36 AM |#8  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Editted the camera path to CameraRunner.exe to work on my x1a.
5th February 2009, 06:20 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
This is a very cool app which i think i will use for long.
Thanks smaberg!
5th February 2009, 08:00 AM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by euphoria_x1

This is a very cool app which i think i will use for long.
Thanks smaberg!

+1
smaberg is the star very cool application.thanks a lot.
5th February 2009, 09:01 AM |#11  
smaberg's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 950
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by orelsi

The app works flawlessly thank you. I got 2 questions:

1 - Can i change the time-out time. Can it stay longer after i press the button.

2 - Can i change the buttons. Assigning programs to them, for example?

sorry, time out can not be changed. The button graphics you can edit if you know how, the program launched when you press a button can easy be changed in regestry as descibed above.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes