FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: What do you think about the new "Notification Manager"

Just love it !
 
50 Vote(s)
21.74%
Mww, I don't care
 
44 Vote(s)
19.13%
Bwaaaaaa ! I hate it !
 
136 Vote(s)
59.13%

New "Notification Manager" from HTC : do you like it ?

496 posts
Thanks Meter: 4
 
By lpaso, Senior Member on 13th March 2009, 12:27 PM
Post Reply Email Thread
13th March 2009, 04:21 PM |#11  
tkolev's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 174
 
More
Quote:
Originally Posted by lpaso

Hi,

I tried the lastest ROMs for our Blackstone, and it seems that every chefs loves the new Notification Manager...

I found a way to deactivate it (I just hate this new layer), but it's a bit ugly : in the registry, go to HKLM\Services\NOTIFICATIONMANAGER and change the "Dll" value to "NotificationManager.dll.bak", then soft-reset.

Do you know another way to deactivate this thing ?

And what do you think about this new notif. manager ?

For those who don't know what is Notification Manager, here it is :

You have to install FdcSoft's Task Manager (you will find it in the forum) then go to Services and stop "Notification Manager" service and set it to manual. When you exit the task manager, the phone will be slow in response, so just soft reset it.
The best thing about the new notification manager in my opinion is that it can be stopped . Actualy this is the first thing I do when I flash a new ROM with the new manilla. Why would anyone want to loose the functionality of the taskbar icons by installing the notification manager, we may never know...
13th March 2009, 04:55 PM |#12  
Johnny72's Avatar
Member
Flag Ventimiglia
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by lpaso

Hum, I think you're mistaking what I meant by "Notification Manager".
The notification manager is the screen that appears when you tap on the icons on the right of the start button (battery, Signal bars etc).

Edit : I uploaded a pic of the new notification manager and the old one.

Yeah!!!You're right... I made a mistake... but my answer is the same!!!
Yes i like it, but, I don't like that tapping on the top bar there is no possibility to, ad example, go to the network tab... like you can do without the NM.
13th March 2009, 07:51 PM |#13  
onesolo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 215
 
More
Well if you guys want the best of two worlds, new notification system with various snooze times, just install Dutty's HD 1.9 rom. Ironically this was the only reason to release 1.9b
14th March 2009, 02:41 AM |#14  
KukurikU's Avatar
Senior Member
Flag Rehovot
Thanks Meter: 46
 
More
Quote:
Originally Posted by onesolo

Well if you guys want the best of two worlds, new notification system with various snooze times, just install Dutty's HD 1.9 rom. Ironically this was the only reason to release 1.9b

lol! same here...staying with ver 1.9 because of the "omission" of dutty..
14th March 2009, 04:26 PM |#15  
lpaso's Avatar
OP Senior Member
Flag Papeete
Thanks Meter: 4
 
More
At least, you'll can now flash the rom you want and disable the notification manager
15th March 2009, 10:42 PM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Its not so much the notification manager I mind but the omission of the basic snooze options. How in the hell can I get them back?
15th March 2009, 10:57 PM |#17  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Johnny72

I like it but I've got to disable it because, for me, it's very important that I can select each time the "snooze-time" (and not have it by default at 5.00 min).
You can disable it:
HKLM\System\Shell\Notification\OEM\UseDefaultUI and set it on "0"


Actually you need to set it to "1"
17th March 2009, 04:27 PM |#18  
zaharakis's Avatar
Senior Member
Flag khalkis/Greece
Thanks Meter: 45
 
Donate to Me
More
Thumbs up
ipaso you are a life saver!!
thanks for this solution in this annoying issue in new builds!!
this notification "thing" is the worst add i have see till now in my life!
it is the biger STOP to continue use a rom..
i use every day top bar and with this "thing" working,it was unable to reach icons in top bar!
20th March 2009, 09:18 AM |#19  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by zaharakis

ipaso you are a life saver!!
thanks for this solution in this annoying issue in new builds!!
this notification "thing" is the worst add i have see till now in my life!
it is the biger STOP to continue use a rom..
i use every day top bar and with this "thing" working,it was unable to reach icons in top bar!

+1, yeah, thanks a lot ipaso, I so hate the new notification, I thought there will be a old notification cab for us to overwrite the new one.

But at least your interim solution really work for me/us.

Cheers.
20th March 2009, 10:54 AM |#20  
xmoo's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Eindhoven
Thanks Meter: 1,809
 
More
I hate it, it's annoying.
2nd April 2009, 12:34 AM |#21  
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 48
 
More
Thank you for this easy solution!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes