FORUMS

[MOD]Retractable Slider for tf3d in potriate v2.6

1,515 posts
Thanks Meter: 4
 
By rotastrain, Senior Member on 4th August 2009, 03:47 PM
Post Reply Email Thread
Hey people,




this is a retractable slider as the image shows..cheers


CHANGELOg
v2.4
the slider is now default in 'left' position as seen in image

if u want it in the right position
change

HKCU\Software\HTC\Manila\positset -to 2

if u want movable then change

HKCU\Software\HTC\Manila\positset -to 3


Cheers



v2.3
1>Changed the timeout to 3 sec

you can change this to whatever you want
Registry key to change is-

HKCU\Software\HTC\Manila\TimeDelayop

2>Changed the grpahic to default one which we see in landscape as well

3>Solved bug in touch hd

4>NOW THE GRPAHIC MOVES WITH THE SLIDER>IT WILL MINIMISE WHERE THE SELECTOR LAST WAS

--ALL REQUESTS MET


v2.0
1>it gives you the same retractable slider bar as u have in landscape mode
2>timeout
3>WORKS ON ALL TABS INCLUDING WEATHER

the image is of my xperia along with my slide to unlock mod..

this is the wvga version.Fredz made a vga version with use of a file called manila.lua.
i made it using a seperate graphic file and my own lua

Improvements
-Timeout is 0 seconds after release.
-The slider bar pops up on press immidiately

CHANGE THE GRAPHIC FOR THE MAXIMIZER AS YOU WANT
--the file to change is---
36782171_manila


TESTED ON
XPERIA X1
TOUCH HD

v2.6
Rotastrain Retractable sLider.cab

for my panoramic background users
Rotastrain Panorama with retractable slider.cab


APPRECIATION KEEPS MY SPIRIT ALIVE.AND DONATIONS WONT KILL ME

cheers
rota
4th August 2009, 04:31 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Dude the wallpaper you are using looks good where did u download it from.
5th August 2009, 03:13 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Wow, this so cool. I'm gonna try to incorporate this into my next rom. Great job, Rotastrain!
6th August 2009, 09:18 AM |#4  
Pimmr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
More
I uninstalled with SKTools but unfortunately nothing changes... how can I get back to the original fixed tabs?
6th August 2009, 09:46 AM |#5  
MrRusch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 301
 
More
"Rotastrain's Quick List" ???
6th August 2009, 11:32 AM |#6  
Pimmr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by MrRusch

"Rotastrain's Quick List" ???

Did that come with this install???? I already wondered where I picked that up
6th August 2009, 01:03 PM |#7  
rotastrain's Avatar
OP Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 4
 
More
aahh..crap forgot to remov that
6th August 2009, 06:30 PM |#8  
Member
Flag Wherever I May Roam
Thanks Meter: 2
 
More
Could you make it so it moves with your take control slider please this would make it perfect for me.
also noticed a few bugs such as when i go from landscape to portrait the background of my slider is there. also i can see the icon when i use your slide to unlock it disappears when i poke it though. Other than that its great!

Thanks for sharing with us.
7th August 2009, 08:24 AM |#9  
Pimmr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by Pimmr

I uninstalled with SKTools but unfortunately nothing changes... how can I get back to the original fixed tabs?

Anyone?
7th August 2009, 09:16 AM |#10  
rotastrain's Avatar
OP Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 4
 
More
delete the file 5c9aa261_manila form ur windows folder
7th August 2009, 09:41 AM |#11  
Pimmr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by rotastrain

delete the file 5c9aa261_manila form ur windows folder

Thank you Rota helpful as ever
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes