FORUMS
Remove All Ads from XDA
H10 Turbo

[Q] Spb Finance / Entry getting Can not initialize main dialog! error - any fix?

302 posts
Thanks Meter: 5
 
By Sopis, Senior Member on 15th October 2009, 08:21 AM
Post Reply Email Thread
Hey there

I just installed Spb Finance on my blackstone with duttys R14 and when I open the spb finance entry app (already modified for my resolution with the dskin file) it shows error: Can not initialize main dialog!

Does anyone else encounter this?
Is there a way to fix that?

Thanks
 
 
25th October 2009, 11:24 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
same problem here.. any solutions?
regrebnesor
1st November 2009, 06:34 PM |#3  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
I also have the problem...
... my machine is a HTC Diamond 2 with a newly loaded Win 6.5 ROM. Before SPB Finance was running without problems. Has somebody any idea? Thanks!
2nd November 2009, 04:53 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
So it seems to be a problem with all WM6.5
2nd November 2009, 05:59 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Known problem in WVGA devices, not just 6.5! You need to search the SPB main site and download a new skin for this finance entry sub-program. This may be in the "Sticky" section of the Pocket Finance forum. Hope this helps.

Alan
2nd November 2009, 09:58 PM |#6  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Folks, I have been using SPB Finance v2.8.0 fine up to Dutty's Leo R4, which runs on wm6.5. It also ran fine with 6.1 stock and various cooked roms. Never had the problem you've mentioned.
2nd November 2009, 10:01 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Found this
Alan
Attached Files
File Type: zip FinanceEntry_WVGA.zip - [Click for QR Code] (3.8 KB, 275 views)
11th November 2009, 06:47 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I've already tried everything, but without any success - same error msg. I use XTROM GridLeo 1.8.1. Before that, I've had the original WM6.1 rom and after fixing d_skin file it did work. But now, it doesn't.
13th November 2009, 05:04 AM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
thanks Alanjp3. it is vga skin, but works.
19th March 2010, 11:41 PM |#10  
atomic2mod's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
While the skin worked with my Sprint HTC Touch Pro2 on the WM6.1 Rom, it does NOT work on the WM6.5 ROM.

SPB does not support this product any more.

Has anyone here got a solution on how to run this on a 6.5 ROM?

Thanks folks!!
20th March 2010, 11:21 AM |#11  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
try winmoFinance....very simple app, gives you what you need...
I changed to that and am OK for the basic money in my pocket tracking
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes