FORUMS

[Theme 6.5.X]Special WM holl black tsk(all resolutions)[Now Online!!!!!!]

871 posts
Thanks Meter: 118
 
By kane159, Senior Member on 15th November 2009, 03:31 PM
Post Reply Email Thread
I'll not say too much , screen shot talks all storys



now on line, for down doal link, please Push me
15th November 2009, 04:46 PM |#2  
Quote:
Originally Posted by kane159

I'll not say too much , screen shot talks all storys

comming soon

Waiting for it buddy
15th November 2009, 04:55 PM |#3  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 12
 
Donate to Me
More
your theme is gonna rock my frnd.
16th November 2009, 08:46 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by kane159

I'll not say too much , screen shot talks all storys



now on line, for down doal link, please Push me

.....
will this work on xda atom?
16th November 2009, 08:52 AM |#5  
ashwaa's Avatar
Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 91
 
More
great theme downloaded and installed it great work
but the start icon and x and ok and lockscreen are white not coloured as shown in preview
16th November 2009, 10:00 AM |#6  
TheRem's Avatar
Senior Member
Flag Las PiƱas
Thanks Meter: 1
 
More
very cool!!!! thanks kane159!
16th November 2009, 10:15 AM |#7  
dare2know's Avatar
Senior Member
Flag BOM
Thanks Meter: 89
 
More
fabulous nd fascinating...ur a media rich dude!!!
16th November 2009, 12:28 PM |#8  
bajok!'s Avatar
Senior Member
Flag Caloocan
Thanks Meter: 4
 
More
...nice work mate... one question, how do you manage to correct the position of the toolbar of resco explorer? here's mine...


...thanks for the theme....


edit: forget the silly question kane, i got the answer here...thanks!
16th November 2009, 02:47 PM |#9  
abdelamine's Avatar
Member
Flag blida
Thanks Meter: 0
 
More
wooow this work relly coooooooool
16th November 2009, 05:23 PM |#10  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ashwaa

great theme downloaded and installed it great work
but the start icon and x and ok and lockscreen are white not coloured as shown in preview

I think it's because kane159 has different files in his windows directory,
exploring the .tsk, i've find this entry for the ok button and i think its these files:
\Windows\classicblue_bubble_ok.png
\Windows\classicblue_bubble_ok_disabled.png

kane159, can you post all your classicblue_*.png files?

thankx
16th November 2009, 11:34 PM |#11  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Very nice theme kane159 but I have two problems with it. In Resco Explorer when i try to search for file I can't see the letters that I had write in the search field. And same goes to when I write in address box in Opera 9.7. I'm using the (W)QVGA version.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes