FORUMS
Remove All Ads from XDA

R1FB001 released via SEUS

144 posts
Thanks Meter: 18
 
By Kingcool88, Senior Member on 9th May 2010, 08:20 PM
Post Reply Email Thread
Just updated my unbranded swedish X10i to R1FB001, via SEUS!
9th May 2010, 08:33 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
More
Any noticeable differences? and how did you manage to do it?
9th May 2010, 09:02 PM |#3  
Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 1
 
More
Germany, device by o2, unbranded, no new software via SEUS.
9th May 2010, 09:12 PM |#4  
Senior Member
Flag Braunschweig
Thanks Meter: 48
 
More
Pics or it didn't happen.

And perhaps u can upload your firmware and give us some infos about the improvements if there are any...
9th May 2010, 09:21 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Re: R1FB001 released via SEUS
Nothing from SEUS in Sweden, Telia X10.... Still, could take a few more days for branded phones to be updated.

-------------------------------------
Sent via the XDA Tapatalk App
9th May 2010, 09:22 PM |#6  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Re: R1FB001 released via SEUS
Well, it worked here. Used update service and now i have it :)

-------------------------------------
Sent via the XDA Tapatalk App
9th May 2010, 09:27 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
More
Im using a sim-free unbranded her in the UK and I downloaded SEUS and nothing happened here. I have a feeling it might be like the n900 where it is staggered to different time zones.

If it has worked tobv83 can you comment on what has and hasnt worked.
9th May 2010, 09:35 PM |#8  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Re: R1FB001 released via SEUS
Quote:

Im using a sim-free unbranded her in the UK and I downloaded SEUS and nothing happened here. I have a feeling it might be like the n900 where it is staggered to different time zones.

If it has worked tobv83 can you comment on what has and hasnt worked.

Well im having a unbranded phone from Norway, with Tele2. Got no problem updating. But I had too use Update Service. With turn of the phone etc. Cant see any differt from last version yet, hopefully better battery :)
-------------------------------------
Sent from my X10i
9th May 2010, 09:38 PM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
More
Quote:
Originally Posted by tobv83

Well im having a unbranded phone from Norway, with Tele2. Got no problem updating. But I had too use Update Service. With turn of the phone etc. Cant see any differt from last version yet, hopefully better battery :)
-------------------------------------
Sent from my X10i

You should have CreaTouch on it now.
9th May 2010, 09:39 PM |#10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by Willey1986

Pics or it didn't happen.

And perhaps u can upload your firmware and give us some infos about the improvements if there are any...

It did happen. But not with PC Companion, who showed i had the latest version. I updated through the standalone Update Service program.
No Creatouch app after the update! The device feels a little bit quicker, through MS and TS
9th May 2010, 09:46 PM |#11  
Senior Member
Flag Saskatoon,SK
Thanks Meter: 7
 
More
I got R1FB001 via davinciteam on my Rogers x10 and I do not have creatouch. The differences are somewhat better camera (http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink), faster media and timescape and the pictures don't have to be 8mpx to show up clearly in contacts (not sure if this was an issue for everyone but on my Rogers x10 all my contacts had blury contact pics unless they were taken through the camera). Battery life seems the same. Nothing has improved it better than the powercycle after charge tip. I get at least double the battery life by doing this... no idea why.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes