FORUMS

Wm 6.5.5 updated to v4 [15 \ 07 \ 2010] (sys23568 / xip23568) ashwaa edition wwe only

924 posts
Thanks Meter: 91
 
By ashwaa, Senior Member on 12th May 2010, 12:53 PM
Thread Deleted Email Thread
This is my rom artemis wm 6.5.5 (23568)
ashwaa edition v.1
thanks to shady for his titanium settings
really like them so used them
updated to sys 23568 xip 23568
wifi now working
pls test gprs as idont have it on my serviceprovider
pls test fm radio as i lost my headset
pls reply so that if problem will rectify


download link 23568 v3 [20 \ 6 \ 2010]
http://www.mediafire.com/file/nzn2izqzoin/ashwaa v3.rar

download link 23568 v4 [15 \ 07 \ 2010 ]
http://www.mediafire.com/file/z2k40iogm5kedr5/ashwaa v4.rar




if u like it just say thanks
this is my first build so pls report if there are any bugs as far
as i know testing it for 3 days works perfectly fine still room for
improvement just tell me


includes
1 wm storage 1.9
2 iexplorer 6
3 ez input 2.1
4 x task 2.3
5 oxis hibernate 1.4
6 total commander
7 pocket screen
8 and most important options for black or white
background
for white background
settings > classic blue tsk
for black background
settings > ashwaa tsk
9 bubble breaker
10 ps shutxp
11 advance config
12 ppc pim backup
13 new calculator skin
14 new dialer

new v3
removed advanced config
removed taskmanager
added clear storage
new icons
leo lockscreen
new jet black theme

now enaled activesync via bluetooth
added mms support

new v4 [ 15 \07 \2010 ]
added
coreplayer
new random acess
new total commander
sdhc support
new lock screen

uploading now
The Following 2 Users Say Thank You to ashwaa For This Useful Post: [ View ] Gift ashwaa Ad-Free
12th May 2010, 02:45 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
REQUEST
Hello. Pour in another file exchanger.
Will the kitchen for firmware?
12th May 2010, 04:15 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hey
looks great but download link doesnt work
pls post a working one
thx
12th May 2010, 05:45 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
'm sorry for the English
Friend, the rom looks good, but you put the link of the root folder of your hard drive in midiafire, put the link click download rom rom in order to open another page i copy the link, is expected to make it in Brazilian Portuguese ?
12th May 2010, 06:32 PM |#5  
ashwaa's Avatar
OP Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 91
 
More
Quote:
Originally Posted by dvd-d2

'm sorry for the English
Friend, the rom looks good, but you put the link of the root folder of your hard drive in midiafire, put the link click download rom rom in order to open another page i copy the link, is expected to make it in Brazilian Portuguese ?

link working for me
12th May 2010, 06:45 PM |#6  
ashwaa's Avatar
OP Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 91
 
More
Quote:
Originally Posted by dvd-d2

'm sorry for the English
Friend, the rom looks good, but you put the link of the root folder of your hard drive in midiafire, put the link click download rom rom in order to open another page i copy the link, is expected to make it in Brazilian Portuguese ?

can make it but u should clarify about the download link cause uploading for first time dont know how to use file sharing
12th May 2010, 07:03 PM |#7  
Junior Member
Flag Haripur
Thanks Meter: 0
 
More
link not working plz reupload
12th May 2010, 07:43 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Clique nenhum download Onde uma seta ESTA indicado, Ele vai Abrir Uma nova pagina, copie o link e pagina Desta elemento NÓS post here for.: D

Talk to me in my MP so I can pass a link to a picture, for you to click through.
or add me on msn: [email protected]




[QUOTE = ashwaa; 6461033] Fazer isso Pode, Mas Sobre esclarecer u DEVE Causa um link para Download carregar Pela Primeira Vez Como USAR Não sabem o compartilhamento de Arquivos [/ QUOTE]
12th May 2010, 07:59 PM |#9  
ashwaa's Avatar
OP Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 91
 
More
Quote:
Originally Posted by commando987

link not working plz reupload

uploaded new link pls report
12th May 2010, 08:43 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Friend, the file you have just increased the file, RUU_Signed.nbh how should I proceed to install without the other necessary files?
12th May 2010, 09:10 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by dvd-d2

Friend, the file you have just increased the file, RUU_Signed.nbh how should I proceed to install without the other necessary files?

You need to download proschivalshik(download any firmware that has proshivalschik and replacement of RUU_signed.nbh)
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes