FORUMS
Remove All Ads from XDA

Youtube.cab needed

431 posts
Thanks Meter: 39
 
By wulfie66, Senior Member on 7th August 2010, 06:09 PM
Thread Deleted Email Thread
does anyone have the old youtube.cab for wm6.5? I had to reflash and lost all my handy apps, any help would be greatly appreciated.
7th August 2010, 06:23 PM |#2  
Mr. Clown's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator - Fear the Clown
Flag Lake Ridge, Virginia
Thanks Meter: 3,639
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by wulfie66

does anyone have the old youtube.cab for wm6.5? I had to reflash and lost all my handy apps, any help would be greatly appreciated.

You only need to get it from the website http://m.youtube.com
7th August 2010, 06:26 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
tried that, said my device wasn't compatible
7th August 2010, 06:27 PM |#4  
Mr. Clown's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator - Fear the Clown
Flag Lake Ridge, Virginia
Thanks Meter: 3,639
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by wulfie66

tried that, said my device wasn't compatible

Which rom are you using? 3vo?
7th August 2010, 06:32 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
yeah, latest 3vo rom
7th August 2010, 06:41 PM |#6  
Mr. Clown's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator - Fear the Clown
Flag Lake Ridge, Virginia
Thanks Meter: 3,639
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by wulfie66

yeah, latest 3vo rom

I didn't have it in my dash (using latest 3VO) and installed it, went perfect. I used IE for it.
7th August 2010, 07:40 PM |#7  
bgtvfr's Avatar
Senior Member
Flag Santa Fe NM
Thanks Meter: 13
 
More
Thumbs up
Easy i had to reflash a couple time to and lost sum apps hope it works
Attached Files
File Type: cab youtube[1].CAB - [Click for QR Code] (853.5 KB, 592 views)
7th August 2010, 10:27 PM |#8  
Mr. Clown's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator - Fear the Clown
Flag Lake Ridge, Virginia
Thanks Meter: 3,639
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bgtvfr

Easy i had to reflash a couple time to and lost sum apps hope it works

Thanks, but basically this is from the website right? Hope the OP gets lucky.
8th August 2010, 01:10 AM |#9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
installed flawlessly using IE, wouldn't with Opera though, odd
8th August 2010, 04:18 AM |#10  
Mr. Clown's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator - Fear the Clown
Flag Lake Ridge, Virginia
Thanks Meter: 3,639
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by wulfie66

installed flawlessly using IE, wouldn't with Opera though, odd

I read also that you get this error with skyfire also. No idea.

Great that you solved your problem,
8th August 2010, 05:26 AM |#11  
bgtvfr's Avatar
Senior Member
Flag Santa Fe NM
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by Mr. Clown

Thanks, but basically this is from the website right? Hope the OP gets lucky.

yea it form m.google.com/youtube
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen001[1].png
Views:	43
Size:	25.3 KB
ID:	375660  
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes