FORUMS
Remove All Ads from XDA

Root that works

321 posts
Thanks Meter: 101
 
By mrjake1970, Senior Member on 5th February 2011, 05:10 AM
Post Reply Email Thread
Tried several root methods/programs for the continuum and none worked after the update - until now

I tried the program i used to root my fascinate and it worked the second time through on my wifes continuum tonight.

Here is the link : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

Super one click works.

Note: if it does not root it on the first try (hers got root on second try) it is important that between tries you fully close super one click, restart the phone before running it again.





Sent from my SCH-I500 using XDA App
The Following 2 Users Say Thank You to mrjake1970 For This Useful Post: [ View ] Gift mrjake1970 Ad-Free
 
 
5th February 2011, 05:30 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
Donate to Me
More
OMG OMG OMG OMG!!!!! I managed to unroot!!!! I'm in the process of re-rooting right now
5th February 2011, 05:38 PM |#3  
Senior Member
Charleston, SC
Thanks Meter: 22
 
More
IRC
Get over to the IRC!
9th February 2011, 04:16 PM |#4  
sytech55's Avatar
Senior Member
Flag Kuwait
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by dfgged

OMG OMG OMG OMG!!!!! I managed to unroot!!!! I'm in the process of re-rooting right now

Did you get the Continuum to root?
9th February 2011, 11:16 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sytech55

Did you get the Continuum to root?

Yes I did

Sent from my space time Continuum using the XDA App.
11th February 2011, 09:45 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
recovery
Does this method also give you a recovery module?
11th February 2011, 10:26 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
No it does not.

Sent from my SCH-I400 using Tapatalk
24th February 2011, 01:36 PM |#8  
Bosephus's Avatar
Junior Member
Indianapolis
Thanks Meter: 0
 
More
Wow
Faster than Z4 was. And it works after Verizon's software upgrade. Noice.
3rd March 2011, 10:12 PM |#9  
sytech55's Avatar
Senior Member
Flag Kuwait
Thanks Meter: 4
 
More
Just wanted to let you know that I Rooted my Continuum today using SuperOneClick v1.7 without incident.

Have even installed Titanium Backup Pro and started freezing bloatware.
Had the DL17 installed prior to using SuperOneClick.

Many thanks CLShortFuse.
22nd March 2011, 08:43 AM |#10  
parin11's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 22
 
More
Does Any One have one click root with recovery
22nd March 2011, 08:44 AM |#11  
parin11's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 22
 
More
Mr jake thanks for the link
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes