FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP] Netflix from LG ROM Dump

1,138 posts
Thanks Meter: 58
 
Post Reply Email Thread
Good_Orion
13th May 2011, 01:48 AM |#41  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by chinly43

1) CM7

2)
ro.product.model=HTC Vision
ro.product.brand=tmobile
ro.product.name=vision
ro.product.device=vision
ro.product.board=vision

ro.product.manufacturer=HTC

ro.build.fingerprint=tmobile/htc_vision/vision/vision:2.2/FRF91/277427:user/release-keys


The sound's a little tinny, but I'm not complaining!

Worked great! Thanks!

Edit: I'm on CM7 based Phiremod 6.2
 
 
13th May 2011, 02:03 AM |#42  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ansleyj44

Please forgive me if this is a total noob question, but I edited the build.prop like it was shown using root explorer, saved it and rebooted. Got the same message as before about my device being unsupported. Should I be doing something differently? Maybe using another method to edit it? Thanks for all your help.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

I'm in the same boat. I edited build.prop using notepad++.
13th May 2011, 02:15 AM |#43  
Member
CA
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by thepodgod

I'm in the same boat. I edited build.prop using notepad++.

Make sure its EXACT

ro.product.model=HTC Vision
NOT
ro.product.model=Htc Vision

ro.product.manufacturer=HTC
not
ro.product.manufacturer=Htc

all caps have to be exact..

and really those are the only 2 lines that have to be changed..

i changed my to
ro.product.model=Nexus S
ro.product.manufacturer=samsung
13th May 2011, 02:19 AM |#44  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Anyone else getting horrible quality on the stream here? I know, I know, the Nook isn't a supported device, but even so, the streaming is just *bad*.
13th May 2011, 02:47 AM |#45  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Darkomen64

Make sure its EXACT

ro.product.model=HTC Vision
NOT
ro.product.model=Htc Vision

ro.product.manufacturer=HTC
not
ro.product.manufacturer=Htc

all caps have to be exact..

and really those are the only 2 lines that have to be changed..

i changed my to
ro.product.model=Nexus S
ro.product.manufacturer=samsung

I've been exact. Is this a problem, perhaps with running CM7 off from SD and not emmc?
13th May 2011, 02:51 AM |#46  
BitingChaos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 69
 
More
Works for me, thanks!

This:
ro.product.model=NookColor
ro.product.manufacturer=bn

To this:
ro.product.model=Nexus S
ro.product.manufacturer=samsung

Netflix loads without nagging and streams movies & TV just fine.
13th May 2011, 03:06 AM |#47  
Member
Thanks Meter: 13
 
More
I am not running cm7 off the sd, but I did get it to work using the nexus s/samsung spoof. I had also been using and earlier version if the netflix app that was leaked on my vibrant forum, so I updated to the one available in the market. I'm not sure which change fixed it, but its all good now!

Sent from my Nexus S using Tapatalk
13th May 2011, 03:11 AM |#48  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Works fine on my CM 7.03 Stable - I have no tweaks added (no OC, etc). I'd give it a 7 out of 10 for quality.

I'm on Wifi

Someone mentioned the quality being crappy - mine was at first, but after about 15 seconds it started looking real smoove.

If I have a build.prop.orig and a build.prop.netflix is there a cool/easy way to switch them on the nook itself? I haven't played with Root Explorer, but I'll check it out next.
13th May 2011, 03:57 AM |#49  
Senior Member
Flag Earth
Thanks Meter: 5
 
More
I am getting hesitation every few seconds watching a stream. Anyone else? What version of CM7 are people using? I am using Phiredrops 5.3 build. Maybe time to upgrade?

Sent from my Nook Color using Tapatalk
13th May 2011, 04:07 AM |#50  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Can anyone post a build.prop? I've tried HTC Vision and Nexus S (checked to make sure everything was correct 10 times) and I must be missing something or there's an issue.

Man, I'm dying for netflix!
13th May 2011, 04:18 AM |#51  
Senior Member
Oregon
Thanks Meter: 9
 
More
Working fine on CM7! good quality.

Quote:
Originally Posted by geonjay

I'm on Wifi

Me too!!!!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes