FORUMS
Remove All Ads from XDA

New moto 360 2015 not turning on

891 posts
Thanks Meter: 2,388
 
Post Reply Email Thread
I got a new moto 360, 2015, however it isnt turning on at all.
Everytime i try to, it loads Moto Boot splash for a second and then restarts, all in a loop.

I'm able to go into bootloader mode, however i don't see any option to go into recovery since whenever i press the button it restarts and goes into the same loop.

Bootloader version: 94F

Image attached.
Video: https://drive.google.com/a/saatviksh...w?usp=drivesdk

Would really appreciate if someone could help.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG-20190510-WA0006.jpg
Views:	20
Size:	47.8 KB
ID:	4757166  
 
 
12th May 2019, 07:45 AM |#2  
RASTAVIPER's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 805
 
More
What do you mean that you got a new one?
It has been out of production for many years.

Was it working at the beginning and then it stopped booting?
Or it was like this from the first day you got it.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
12th May 2019, 09:19 AM |#3  
Saatvik Shukla's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Bangalore
Thanks Meter: 2,388
 
More
Quote:
Originally Posted by RASTAVIPER

What do you mean that you got a new one?
It has been out of production for many years.

Was it working at the beginning and then it stopped booting?
Or it was like this from the first day you got it.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Its a fresh piece bought around the time it was in production by a friend. They gave it to me recently and that is what is happening with it since i opened it.
Hope I answered your question
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes