FORUMS
Remove All Ads from XDA

Help fast !!! i messed with simulate secondary screen Android one Karbonn sparkle V

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By Shripad Goenka, Junior Member on 17th February 2016, 06:13 AM
Post Reply Email Thread
Please help me asap

i was just messing and seeing the tweaks i could make on my android 6.0 device (karbonn sparkle V)

i stumbled upon (simulate secondary screen ) and i thought ill see what it is ....... i chose the 4k(secure) option and sudenly my whole screen had this translucent - black layer above my screen and i could not do anything on my phone since that layer was above all buttons and i very stupidly shut my phone screen and started it again only to see my phone locked since i had set a pattern lock.

so the case is i cant unlock my phone since that layer or secondary screen is literally covering my phone

and because i cant unlock my phone i cant get into any sort of recovery or anything

i have been searching for ways to fix this but everywhere i can only see the (stuck in loop ) tutorial which is not my case


please.. please help me i need it fast
the reason i came here as a last resort is because i've seen XDA as very helpful site

My phone is rooted
Karbonn sparkle V (android)
android marshmallow
 
 
20th April 2016, 05:04 PM |#2  
Junior Member
Flag Kanpur
Thanks Meter: 2
 
More
You can move the secondary screen just move the display by drag and drop move the upward screen down and you can see the Simulate secondary display option then choose the lower is a resolution and move it down and then again to the lower resolution then chose to none and you can remove the secondary display
25th October 2016, 01:39 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have the same problem on my LG Leon 4G and I can do nothing to fix it. Can you please help me?( I have some important projects and photo on it)
30th May 2018, 10:49 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I had this problem I was able to move red square and set it back to none then restarted my phone and it was better again I have a S9Plus hope this help
11th January 2019, 09:43 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
i want help please please someone we had the same problem like this guy posting this
Bruh someone please help me i had the same problem and I have password in it and I can't even get out or play games why the **** would they put this feature to phones that doesn't even make a lot of sense my phone is Huawei Android 6.0 marshmallow too and I don't want to cry everyday cuz I just missed my games maaan why whyyyyyy....... someone please please please!!!! Help me just even this time someone please and I'm totally crying right now while righting this now it's 2019 and I hate it I wish I had a power to reverse time and warn myself not to do that.. if your asking ''what phone are you using right now?'' The phone I used now is good old Samsung with no games and no storage data to download games and now Im sad Af and I'm crying too I'll hope someone will read this and help me I missed my games so much.. I wish I'll have pc so I can play more games and with more games its more fun and I'm that man ''with no games no life man'' so I'll hope someone will help and I wish my parents will give me pc for my birthday now is 01/11/19 if you don't know what that is its January 11, 2019 i hope this will be seen by someone who know to help someone with people with this shitty phone feature phone problem btw sorry for my bad words okay if there is a kid willing to help out there.
26th February 2019, 02:25 AM |#6  
Junior Member
Medan, Indonesia
Thanks Meter: 0
 
More
way out
go to safe mode,
you can googling how to turn safe mode based on your handphone type
and then back to developer option menu, on simulate secondary screen choose -->> none
and restart your phone

it works for me
11th April 2019, 03:23 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Same Problem
I have the same problem on the FiiO M6
6th May 2019, 10:24 AM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by nudnick

I have the same problem on the FiiO M6

Argh! Me too. Did you ever get it fixed? How did you do it?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes