FORUMS

HTC 10 Sprint SIM Unlock

84 posts
Thanks Meter: 145
 
By be free, Member on 11th June 2016, 10:07 PM
Post Reply Email Thread
18th June 2016, 10:07 PM |#2  
Lussardi's Avatar
Senior Member
Flag San Salvador
Thanks Meter: 67
 
More
Yes its sim unlock able
21st June 2016, 08:29 PM |#3  
be free's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 145
 
More
Quote:
Originally Posted by Lussardi

Yes its sim unlock able

So it worked for you ?
21st June 2016, 10:37 PM |#4  
Lussardi's Avatar
Senior Member
Flag San Salvador
Thanks Meter: 67
 
More
Quote:
Originally Posted by be free

So it worked for you ?


yes works fine!
The Following User Says Thank You to Lussardi For This Useful Post: [ View ] Gift Lussardi Ad-Free
4th July 2016, 05:36 AM |#5  
holofractal's Avatar
Senior Member
Flag Portland
Thanks Meter: 209
 
More
Worked for me, used an inactive tmobile sim but the phone recognized it fine
12th July 2016, 04:59 AM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by holofractal

Worked for me, used an inactive tmobile sim but the phone recognized it fine

Hi I am concern for LTE support after Sprint unlock.
Its will support LTE band 3 (1900) on T Mobile?
Thanks
29th September 2016, 08:14 AM |#7  
Senior Member
Flag Chisinau
Thanks Meter: 9
 
More
So will it have the same issues with the LTE bands as the M9? Getting a sprint HTC 10 is tempting, but need LTE (1800 and 2700)
1st October 2016, 12:38 AM |#8  
Tikerz's Avatar
Senior Member
Flag Mesa, AZ
Thanks Meter: 711
 
More
Thanks for this. I acquired a Sprint HTC 10 and was able to SIM unlock using this method. To my surprise the phone picked up LTE on my AT&T SIM card.
The Following User Says Thank You to Tikerz For This Useful Post: [ View ] Gift Tikerz Ad-Free
2nd November 2016, 06:31 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Hi. after my phone is unlocked. can it still use with Sprint network normally?
5th November 2016, 04:11 AM |#11  
stifilz's Avatar
Senior Member
Flag NZ
Thanks Meter: 1,179
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by freeza

@stifilz, what's up with the HTC 10 unlock?

No longer needed to be done remotely. NV unlock works fine
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
htc 10, sim, sprint, unlock

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes