• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

App Bug Emojis not showing in the app

Search This thread

SerjSX

Senior Member
Hello, today I opened a thread and saw that the emoji isn't being shown. Like this:
bug.jpg


However, if I do "View full thread" the emoji is there.
 

It_ler

Recognized Contributor
Aug 23, 2011
12,397
17,053
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S10
Here is the thread preview of my previous post.
The first emoji was entered via Google keyboard emoji ... is displayed correctly.
The second (after the EDIT) was entered as text ":cowboy:" ... is not being displayed correctly in thread preview.
 

Attachments

  • Screenshot_20210804-182117_XDA Developers.jpg
    Screenshot_20210804-182117_XDA Developers.jpg
    463.2 KB · Views: 2
  • Like
Reactions: SerjSX

Top Liked Posts

  • There are no posts matching your filters.
  • 2
    You mean this 🤠?
    Just want to test it right here, if it will be displayed correctly in thread preview and full thread view.

    EDIT:
    :cowboy:
    1
    Here is the thread preview of my previous post.
    The first emoji was entered via Google keyboard emoji ... is displayed correctly.
    The second (after the EDIT) was entered as text ":cowboy:" ... is not being displayed correctly in thread preview.
    1
    In full thread view, the emoji is displayed correctly, regardless if it was entered via keyboard emoji or as text.
    1
    Yeah, when doing it from the site (not keyboard) it's not showing in the preview.