• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!
  • Fill out your device list and let everyone know which phones you have!    Edit Your Device Inventory

[FTF] Xperia TX LT29i 9.2.A.1.215 Customized Hong Kong ** LATEST FIRMWARE **

Search This thread

jorgex94

Senior Member
Mar 14, 2014
97
26
La Paz
Hi guys

Today I was looking for the link to the new firmware, and found it and now I share with you.

Not my link and mirrors welcome

http://pan.baidu.com/wap/init?shareid=2844361887&uk=4127511320
Password: e2q6

New link thanks to @devilmaycry2020
Thanks friend ;)

https://drive.google.com/file/d/0B6_p8E20lRv4Y1RwaUc5NjI5Rk0/edit?usp=sharing

Device: Xperia TX LT29i
Build Number: 9.2.A.1.215
Customization: Hong Kong

Confirmed: New Kernel and New Baseband
Quick Review
General: More smooth in the UI, some lags in certain applications in landscape mode, GPU problem, I do not think it is fixed
RAM: Like the old build number, It's something that Sony should improve.
BUG FIXED: Auto shutdown when the battery is fully charged is fixed!!!
Camera: Mmmm a bit better, better than Xperia V, because I compared both devices ;)
Multimedia: Very good in general, but sometimes the Movies app does not play some videos, the only solution is a reboot :(
 
Last edited:

jorgex94

Senior Member
Mar 14, 2014
97
26
La Paz
Some screenshots
attachment.php
 

Attachments

  • 113823q1rk881kdk8r1juf.jpg
    113823q1rk881kdk8r1juf.jpg
    79.6 KB · Views: 1,002
  • 113825ci2w8vcrw4plpncd.jpg
    113825ci2w8vcrw4plpncd.jpg
    54.9 KB · Views: 1,273
  • PicsArt_1403812439861.jpg
    PicsArt_1403812439861.jpg
    153.8 KB · Views: 1,215
  • PicsArt_1403812480453.jpg
    PicsArt_1403812480453.jpg
    107.9 KB · Views: 17,100
Last edited:

jorgex94

Senior Member
Mar 14, 2014
97
26
La Paz
Confirmed bugs

-Blue flickering in Movies app still present, also in the stock keyboard when using UC Browser (sometimes).
-Auto shutdown when the battery is fully charged, why isn't fixed?(kernel problem) (Edit: The bug its fixed :))
-Update Center doesn't work, (kernel problem)

Test you and let me know your opinion about this build, maybe I forgot something
 
Last edited:

Yenkazu

Senior Member
Mar 24, 2011
750
267
South Sulawesi, Makassar
Confirmed bugs

-Blue flickering in Movies app still present, also in the stock keyboard when using UC Browser (sometimes).
-Auto shutdown when the battery is fully charged, why isn't fixed? (kernel problem)
-Update Center doesn't work, (kernel problem)

Test you and let me know your opinion about this build, maybe I forgot something

- Blue flickering still exist

- For me, the latest firmware, .215 fix the fully charged bug
=)
Already testing for 3 day with fully charged and no more reboot when fully charged

- I'm already remove Update Center, since I don't use it
XD
 

jorgex94

Senior Member
Mar 14, 2014
97
26
La Paz
- Blue flickering still exist

- For me, the latest firmware, .215 fix the fully charged bug
=)
Already testing for 3 day with fully charged and no more reboot when fully charged

- I'm already remove Update Center, since I don't use it
XD

About fully charged bug not checked until now, because I never leave the mobile on charge overnight.
I'll check tonight :good:
 

faisal3dfx

Member
Nov 2, 2013
19
2
My problem was with battery. My phone's battery drop suddenly when ever it reaches to 45-40% and turn off. This problem is not fixed in this new firmware..... i don't know what to do...
 

jorgex94

Senior Member
Mar 14, 2014
97
26
La Paz
My problem was with battery. My phone's battery drop suddenly when ever it reaches to 45-40% and turn off. This problem is not fixed in this new firmware..... i don't know what to do...

You should calibrate your battery.
You spend your battery completely and then recharge it for 6 hours.

It worked for me. ;)
 

redneck82

Senior Member
Aug 7, 2009
98
12
Lima
thanks for share, i will install later, some have problems with autofocus in poor light or night take so much to get the right focus un day light no problem actually on 4.3 vers .199 thanks ////////////// sorry for my english
 

[email protected]

New member
Mar 28, 2014
2
0
Hi sorry.. I have a littlr problem. My clash of clan after signing in crashes.. Sounds start playing but when it want render videos of game environment it crashes... Pls answer... I have a fully upgraded gapps.. Problem didnt solve!

Sent from my LT29i using Tapatalk
 

Top Liked Posts