• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

[Help] Asus Zenfone Max (ZC550KL) SD410 Bricked.

Search This thread

koxu516

Senior Member
Apr 17, 2016
89
2
Hello!

After getting my charging port repaired, my phone suddenly restarted and is now stuck on the boot logo. When I power + vol up, it just restarts and stays there in the logo, no animation, no loop.

If it's off and I charge it, the LED responds and I see the charging animation, but when I boot it up it gets stuck on the logo again.

I've tried searching a bit in the forums but all the links are expired or are inaccessible.

Anyone have any experience and resources to fix?
 

jide1

Senior Member
Oct 30, 2015
612
176
kharkiv
Hello!



After getting my charging port repaired, my phone suddenly restarted and is now stuck on the boot logo. When I power + vol up, it just restarts and stays there in the logo, no animation, no loop.



If it's off and I charge it, the LED responds and I see the charging animation, but when I boot it up it gets stuck on the logo again.



I've tried searching a bit in the forums but all the links are expired or are inaccessible.



Anyone have any experience and resources to fix?
can you boot into recovery? if you can, try doing a factory reset
 

koxu516

Senior Member
Apr 17, 2016
89
2
to boot into recovery, turn off phone, then press VOL DOWN + POWER BUTTON as soon as device vibrates, release power button but keep on holding VOL DOWN until you see recovery.

I can get into recovery

Without doing anything it shows:
"
E: unknown volume for path [/factory]
E: unknown volume for path [/factory]
Supported API: 3
E: failed to mount /cache (Invalid argument)
E: failed to mount /cache (Invalid argument)
"
I can't wipe data/factory reset.

also my volume and power buttons aren't working that well.
 

jide1

Senior Member
Oct 30, 2015
612
176
kharkiv
I can get into recovery



Without doing anything it shows:

"

E: unknown volume for path [/factory]

E: unknown volume for path [/factory]

Supported API: 3

E: failed to mount /cache (Invalid argument)

E: failed to mount /cache (Invalid argument)

"

I can't wipe data/factory reset.



also my volume and power buttons aren't working that well.
i think its a hardware issue, take the device to service......