• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

New TS10 UIS7862 6gb ram 128gb head unit q&a's

Search This thread

Danial555

New member
Aug 31, 2021
4
1
Do anyone have panel key color software? Mine does not installed
 

Attachments

  • Screenshot_20210905-153705_Chrome.jpg
    Screenshot_20210905-153705_Chrome.jpg
    374.2 KB · Views: 26

editmaster

Member
Jan 13, 2012
37
0
Anyone managed to connect a PC with ADB to those units? Anyone has a driver for them?
When I try and connect a PC nothing seems to happen.
I would like to enter some ADB commands to get Tasker do it's things.

Edit: there is an ADB Shell within Engineering Mode. The usual Tasker "grant permission" doesn't return anything.
Entering adb tcpip 5555 returns "adb tcpip". But Tasker still can't use ADB Wifi task
 
Last edited:

maxxbox

New member
Sep 13, 2021
1
2
I have an Isudar T72 with 128Gb device and the original system version TS10.1.2_20210421.173449_THEME1. The German translation was very bad in it, so I tried to flash to the system version TS10.1.2_20210806.101930 posted in the forum. To my regret, the language was in Chinese. After a long time I was able to set to German, I found that google play could be installed, but no services work. Next I had found in a Russian forum the now working system software TS10.1.2_20210902.153432_THEME1 under the link https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1015856. I am very satisfied with this. The translations and the interface of the settings tools are better. Maybe it will help someone.
 

bruno1rj

Member
Apr 22, 2021
5
0
friends, could you help me?? my TS10 DE 4B 32GB multimedia center is stuck in the logo, the Chinese vendor sent me a file and asked me to put it in the root of the pen driver and then put it in the multimedia port and connect the black wire with key 1, when I do it connects with the logo again and a few words written in green and nothing happens, it seems that the multimedia does not read the pen driver, I have already tested 3 different pen drives. I'm sorry if the text got confused as I'm using the translator.
14_09_2021_13_11_26.jpg
14_09_2021_13_12_57.jpg
 

radn1361

Member
Jul 13, 2017
7
0
Bạn có thể flash 2 phiên bản chủ đề 1 và chủ đề windows 1.
Sorry, I understan
20210905_052027.jpg
20210905_051949.jpg
d your language late If you know anything about rear view radar display, thank you for telling me and my panel light color Does not change with the app in my headunit
is there a diffrent update file for ts10 on 4+64 storage and 6+128 storage ?
Bạn có thể flash 2 phiên bản chủ đề 1 v
 

Attachments

  • 20210905_051956.jpg
    20210905_051956.jpg
    4.8 MB · Views: 20

Andybass.sp

Member
Aug 6, 2021
8
1
friends, could you help me?? my TS10 DE 4B 32GB multimedia center is stuck in the logo, the Chinese vendor sent me a file and asked me to put it in the root of the pen driver and then put it in the multimedia port and connect the black wire with key 1, when I do it connects with the logo again and a few words written in green and nothing happens, it seems that the multimedia does not read the pen driver, I have already tested 3 different pen drives. I'm sorry if the text got confused as I'm using the translator.View attachment 5409615View attachment 5409617

Olá Bruno,
Estou respondendo em português porque percebi que você é brasileiro.
Recomendo você atualizar para a versão de firmware mais recente que está nesse link:

https://drive.google.com/file/d/15q9wEvG5GQYaGDDzUFiN--pCDQfsc73-/view

Conforme abaixo, você pode seguir as instruções do método 2:

MÉTODO 2:

1. Extraia os arquivos de firmware direto para a raiz do pendrive. (Remova quaisquer outros arquivos do pendrive caso tenha). Insira o pendrive com os arquivos do Firmware na porta USB da multimídia.

2. Se a multimídia estiver ligada, pressione o botão de reset com uma pequena agulha para reiniciar a multimídia, caso esteja desligada ligue a chave na posição ACC.

3. Quando o logotipo do carro for exibido na tela, desligue a chave imediatamente.

4. Após desligar, aguarde de 5-10 segundos e reinicie. Neste momento, a multimidia irá detectar automaticamente o arquivo de atualização e entrar na interface de atualização. Após a atualização, a multimídia irá reiniciar automaticamente.
 

bruno1rj

Member
Apr 22, 2021
5
0
Olá Bruno,
Estou respondendo em português porque percebi que você é brasileiro.
Recomendo você atualizar para a versão de firmware mais recente que está nesse link:

https://drive.google.com/file/d/15q9wEvG5GQYaGDDzUFiN--pCDQfsc73-/view

Conforme abaixo, você pode seguir as instruções do método 2:

MÉTODO 2:

1. Extraia os arquivos de firmware direto para a raiz do pendrive. (Remova quaisquer outros arquivos do pendrive caso tenha). Insira o pendrive com os arquivos do Firmware na porta USB da multimídia.

2. Se a multimídia estiver ligada, pressione o botão de reset com uma pequena agulha para reiniciar a multimídia, caso esteja desligada ligue a chave na posição ACC.

3. Quando o logotipo do carro for exibido na tela, desligue a chave imediatamente.

4. Após desligar, aguarde de 5-10 segundos e reinicie. Neste momento, a multimidia irá detectar automaticamente o arquivo de atualização e entrar na interface de atualização. Após a atualização, a multimídia irá reiniciar automaticamente.
Fala meu amigo, eu já tentei os dois metodos que você me indicou, porém o aparelho não detectar o firmware por nenhuma das duas portas USB, fica travado no logo do carro com umas letras verdes, tenho a sessão que as portas usb estão ruim, já testei uns 5 pen drives diferentes e ele nunca detectar os pen drivers.
 

Andybass.sp

Member
Aug 6, 2021
8
1
Fala meu amigo, eu já tentei os dois metodos que você me indicou, porém o aparelho não detectar o firmware por nenhuma das duas portas USB, fica travado no logo do carro com umas letras verdes, tenho a sessão que as portas usb estão ruim, já testei uns 5 pen drives diferentes e ele nunca detectar os pen drivers.
Você sabe qual a versão do firmware que veio de fábrica? Se souber pode tentar baixar a mesma versão e fazer o update com ela, verifica também se os pendrives que você tentou estão em formato FAT32. O ideal seria você tentar com um pendrive que tenha LED pois caso o mesmo começe a piscar é sinal que a multimidia conseguiu ler, aí você consegue saber se o problema está na porta USB ou não.
 

bruno1rj

Member
Apr 22, 2021
5
0
Você sabe qual a versão do firmware que veio de fábrica? Se souber pode tentar baixar a mesma versão e fazer o update com ela, verifica também se os pendrives que você tentou estão em formato FAT32. O ideal seria você tentar com um pendrive que tenha LED pois caso o mesmo começe a piscar é sinal que a multimidia conseguiu ler, aí você consegue saber se o problema está na porta USB ou não.
Não lembro qual versão veio, sei que atualizou umas duas vezes, usei dois pen drive com led, um Não acendeu nada o outro fica acesso direto. Formatei em fat32. Já tentei vários arquivos do fórum e nenhum ele leu, só fica nessa tela da foto, mesmo sem pen drive fica nessa tela.
 

Attachments

  • 20210914_124827.jpg
    20210914_124827.jpg
    1.3 MB · Views: 9

Andybass.sp

Member
Aug 6, 2021
8
1
Não lembro qual versão veio, sei que atualizou umas duas vezes, usei dois pen drive com led, um Não acendeu nada o outro fica acesso direto. Formatei em fat32. Já tentei vários arquivos do fórum e nenhum ele leu, só fica nessa tela da foto, mesmo sem pen drive fica nessa tela.
Ela ficou assim do nada ou foi depois de alguma atualização de firmware?
Você já tentou com o firmware TS10.1.2_20210301.141702_THEME1? Digo isso pois há alguns dias a minha quase brickou devido a uma atualização com firmware errado e só consegui voltá-la à vida após atualizar com esse firmware, porém no meu caso ela tinha apagado de vez, não dava nenhum sinal de vida, quando tentava ligar fica apenas uma tela cinza.
 

bruno1rj

Member
Apr 22, 2021
5
0
Ela ficou assim do nada ou foi depois de alguma atualização de firmware?
Você já tentou com o firmware TS10.1.2_20210301.141702_THEME1? Digo isso pois há alguns dias a minha quase brickou devido a uma atualização com firmware errado e só consegui voltá-la à vida após atualizar com esse firmware, porém no meu caso ela tinha apagado de vez, não dava nenhum sinal de vida, quando tentava ligar fica apenas uma tela cinza.
Isso começou depois que fui colocar antena no rádio, ai apagou e voltou assim, essa firmware eu não sei tentei. O problema que usb não ler nada.
 

Top Liked Posts

  • There are no posts matching your filters.
  • 1
    i need the new firmware update for TS10 device pleaseView attachment 5411833View attachment 5411831
    Follow the link with the latest firmware:
    1
    Welcome friends. I have a few questions regarding the T10 - 4/60 stations. Purchase from Oknavi now Navistart. The firmware was updated to the April version .. and now what do I come with :)
    - the functionality of the radio is poor - I do not know if you have it too .. but the radio on the route loses stations (nationwide) and does not find AF. even when I find it jumps at frequencies like crazy. Recently - in the city it starts to lose the signal of the strongest station - the rest is picked up without any problems and this one frequency .. disappears - it crackles ... - recently on a longer journey - one canal starts to crackle. I checked the loudspeaker (focal) and connections in the door - it's OK .. I don't know if it's a matter of radio wiring or the multimedia station itself. This does not always happen - short routes in the city - everything is fine.
    - question regarding the subwoofer - do you have any connected to this station? the signal from the radio requires amplification (some amplifier?) I have a honde cr-v with a factory sub - I put a chinch plug into the SUB OUT socket (in a multimedia station) with cut cables so that the power should be inserted into the Honda factory plug - the signal on the sub and ground in the pins - the factory sub is silent. When I put the signal from the speakers to the sub ... the subwoofer starts working. Therefore, I am asking - do I need to strengthen the signal to the sub out? - I noticed that sometimes listening to USB music ... for fractions of seconds in the speakers I see some other sounds (radio ?? .. I don't know, it lasts too short) appears and disappears .. - will uploading the firmware, e.g. from August - change something significantly? Sorry for my english - but I use google translator I hope I won't mess up the group or thread .. but I don't know who to turn to with these questions .. it's hard to talk to Chinese people - they understand the TA / TP and AF functions differently ... it's like a blind talking about colors ..
    best regards and thank you for potential answers
    There's a new update try it out
    1
    Welcome friends. I have a few questions regarding the T10 - 4/60 stations. Purchase from Oknavi now Navistart. The firmware was updated to the April version .. and now what do I come with :)
    - the functionality of the radio is poor - I do not know if you have it too .. but the radio on the route loses stations (nationwide) and does not find AF. even when I find it jumps at frequencies like crazy. Recently - in the city it starts to lose the signal of the strongest station - the rest is picked up without any problems and this one frequency .. disappears - it crackles ... - recently on a longer journey - one canal starts to crackle. I checked the loudspeaker (focal) and connections in the door - it's OK .. I don't know if it's a matter of radio wiring or the multimedia station itself. This does not always happen - short routes in the city - everything is fine.
    - question regarding the subwoofer - do you have any connected to this station? the signal from the radio requires amplification (some amplifier?) I have a honde cr-v with a factory sub - I put a chinch plug into the SUB OUT socket (in a multimedia station) with cut cables so that the power should be inserted into the Honda factory plug - the signal on the sub and ground in the pins - the factory sub is silent. When I put the signal from the speakers to the sub ... the subwoofer starts working. Therefore, I am asking - do I need to strengthen the signal to the sub out? - I noticed that sometimes listening to USB music ... for fractions of seconds in the speakers I see some other sounds (radio ?? .. I don't know, it lasts too short) appears and disappears .. - will uploading the firmware, e.g. from August - change something significantly? Sorry for my english - but I use google translator I hope I won't mess up the group or thread .. but I don't know who to turn to with these questions .. it's hard to talk to Chinese people - they understand the TA / TP and AF functions differently ... it's like a blind talking about colors ..
    best regards and thank you for potential answers
    My car requires 12v provided to the radio antenna amplifier which supplied harness does not do. I think it's worth checking that your car has amplifier and that it's powered.
  • 3
    nouvelle mise à jour pour ts 10 UIS7862 (Unisoc ums512) sur le forum russe 4pda que je vais essayer demain
    il parait qu'il y avait des améliorations dans les menus Dans le nouveau TS10.1.2_10605.1814THEME1, de nouveaux réglages36 ont été effectués, plus logiques et plus clairs, même si la traduction est encore une peu boiteuse. Même la liste blanche des applications a été retirée de ces paramètres.
    3
    Go to applications/car settings/ click on the left button ---more/ Google services and preferences/ click on account services/ search, assistant & voice/ voice/ voice match.
    First line should say hey Google access your assistant any time you say "hey Google" when your screen is on. Turn this off.
    This worked for me. I'll make a short video just in case
    3
    A generic firmware update for TS10 deviced. (link expires in a week - probably worth somebody reuploading)


    Place the file in the root of a USB and hit the system upgrade button in the settings.
    After the update, go to settings - car settings - extra setting - 123456 - config info - choose the options that were ticked prior to the update (BC6 for me)

    The update file is titled: TS10.1.2_20210106.173438_THEME1.zip
    Presumably from 6th Jan 2021
    2
    Could you please give a screenshot of the setting you changed or at least where in the settings the function is.

    As promised, sorry video seems a bit blurry phone failing to focus :)
    2
    Would you mind sharing all the codes that you have for the unit please.
    extra settings- 123456
    developer mode- 7890(**). (**) is your current time. example ..if u try it at 3.00 o'clock just key in 789003. did u get it?