General 📍 ONE UI 5.0 BETA [Exynos] Official - Android 13 🔥

Search This thread

Cloud Strife 48

Senior Member
Nov 20, 2014
2,062
1,901
I wonder how long it will take before we will be able to use this app. As for now, it is region locked [Korean accounts] only.
 

Attachments

  • Screenshot_20221129_003953.jpg
    Screenshot_20221129_003953.jpg
    239.3 KB · Views: 95
  • Screenshot_20221129_004002.jpg
    Screenshot_20221129_004002.jpg
    168.2 KB · Views: 97
  • Like
Reactions: PlutoDelic

Cloud Strife 48

Senior Member
Nov 20, 2014
2,062
1,901
Strange.. After I got the December update I can now access my call settings. Prior to this, I have not been able to open it since Beta 2 update. Good thing it's fixed now! No need to factory reset. :)
 

Attachments

  • Screenshot_20221214_101121_Software update.jpg
    Screenshot_20221214_101121_Software update.jpg
    307.2 KB · Views: 60
  • Screenshot_20221216_114324_Call settings.jpg
    Screenshot_20221216_114324_Call settings.jpg
    224.9 KB · Views: 59

r4yv3n

Senior Member
Jan 19, 2008
254
64
After december update i cannot open Camera Assistant anymore.
When i try to open it i receive an on screen message "This app is not allowed in this phone" (Spanish translation)

Maybe now the app is csc dependent?

Anyone with the same problem?
 

st3chn0

Senior Member
Jul 24, 2010
376
86
Leeds
realised ever since i've upgraded from the beta 13 to stable (used odin) i've not got an ota, have had to use smartswitch/odin.

did some google searches and could be due to not leaving the beta program properly. since i'm on DWA4 now theres no chance me rolling back and redoing updates from what i've read potentially resolves the issue. is there any other way to resolve. have tried sam frp tool and havent had any luck
 
realised ever since i've upgraded from the beta 13 to stable (used odin) i've not got an ota, have had to use smartswitch/odin.

did some google searches and could be due to not leaving the beta program properly. since i'm on DWA4 now theres no chance me rolling back and redoing updates from what i've read potentially resolves the issue. is there any other way to resolve. have tried sam frp tool and havent had any luck
I think I'm having the same issue. I was wondering why i wasn't getting any OTA even though it was released for my country...

But since I'm comfortable with flashing the latest firmwares via Odin, i haven't given it much thought.
 

Cloud Strife 48

Senior Member
Nov 20, 2014
2,062
1,901
realised ever since i've upgraded from the beta 13 to stable (used odin) i've not got an ota, have had to use smartswitch/odin.

did some google searches and could be due to not leaving the beta program properly. since i'm on DWA4 now theres no chance me rolling back and redoing updates from what i've read potentially resolves the issue. is there any other way to resolve. have tried sam frp tool and havent had any luck
Hmm, that's strange. I've updated to stable via Odin as well but still able to get OTAs.

Have you tried flashing a firmware via Odin with different CSC? Use CSC and not Home_CSC.
Screenshot_20230127_104425_Settings.jpg
 

Top Liked Posts