Question Oneplus 9 pro - edge browser

Search This thread

bdaviesweb

Senior Member
Sep 1, 2010
50
12
Android Wear
OnePlus 9 Pro
Good day.

Hopefully won't get flamed for this. :)

My issue is one with edge browser on oneplus 9 pro. There is this massive delay between when I click a text box and when the keyboard actually pops up. I don't experience this with chrome. Only within Edge browser. Does anyone have edge installed that can try it?
Trying to figure out if this is a 9 pro issue or more widely based.

Thanks
 
  • Like
Reactions: thefatalepic

zoman7663

Senior Member
  • May 23, 2010
    550
    250
    Columbia, MD
    Good day.

    Hopefully won't get flamed for this. :)

    My issue is one with edge browser on oneplus 9 pro. There is this massive delay between when I click a text box and when the keyboard actually pops up. I don't experience this with chrome. Only within Edge browser. Does anyone have edge installed that can try it?
    Trying to figure out if this is a 9 pro issue or more widely based.

    Thanks
    Same here
     

    djsubterrain

    Senior Member
  • Jan 4, 2012
    3,813
    3,600
    Livingston
    OnePlus 9 Pro
    Spoke too soon. Closed edge and opened back up. Same issue. So not fixed.

    You could try an app called AutoHz for now, it allows you to enforce a refresh rate for specific apps, you could enforce 60Hz for Edge.

    The upper refresh rate is shown as 90Hz, hopefully the app will be updated to allow multiple refresh rates up to 120Hz

    Might also be worth trying Edge Canary to see if it has a fix already, apparently there's been a few features added to bring parity with the Windows version too.
     

    Top Liked Posts

    • There are no posts matching your filters.
    • 1
      The new Oos update fixed the problem.
    • 1
      Good day.

      Hopefully won't get flamed for this. :)

      My issue is one with edge browser on oneplus 9 pro. There is this massive delay between when I click a text box and when the keyboard actually pops up. I don't experience this with chrome. Only within Edge browser. Does anyone have edge installed that can try it?
      Trying to figure out if this is a 9 pro issue or more widely based.

      Thanks
      1
      The new Oos update fixed the problem.
    Our Apps
    Get our official app!
    The best way to access XDA on your phone
    Nav Gestures
    Add swipe gestures to any Android
    One Handed Mode
    Eases uses one hand with your phone