• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!
  • Fill out your device list and let everyone know which phones you have!    Edit Your Device Inventory

[PORT][ROM][5.1.1][UNOFFICIAL] CyanogenMod 12.1 | Wiko Getaway [MT6582]

Search This thread

Njdroidk

Member
Sep 23, 2015
22
2
help wiko getaway

Ok agree!Thank you so much!Great!And by chance, you know why my custom and stock recovery often is inaccessible to me? When I'm in recovery, barely 10 seconds and my wiko restarts? And that even under the stock ROM KitKat! Can you help me please !?
 

Njdroidk

Member
Sep 23, 2015
22
2
help

Hi! Also can you tell me please why every startup of the CM12 ROM on my getaway there is a notification "Voice service is blocked?" I have not actually flash the gapps! Thank you!
 

Pandicorn

New member
Jan 31, 2016
2
0
Cellular network not available

Hi, It's a realy nice rom, but I got a problem.
Everytime I try to call I lose my cellular network connection and when people call me I can pick up but then the connection gets lost. Could it be the dialer that is broken?
 

holybabel

Senior Member
Sep 28, 2009
127
20
Hi everyone, today my internet connection doesn't work anymore. I have two sim cards and everthing worked good until today. Whatever i do, i can't get it to work again. I changed sim-cards, made several restarts, switched from 2G to 3G, but nothing works.

Any tips or hints for me?

EDIT: The sim for internet connection is declared as sim2.
 
Last edited:

jasousa

Senior Member
Apr 11, 2008
240
172
Hi everyone, today my internet connection doesn't work anymore. I have two sim cards and everthing worked good until today. Whatever i do, i can't get it to work again. I changed sim-cards, made several restarts, switched from 2G to 3G, but nothing works.

Any tips or hints for me?

EDIT: The sim for internet connection is declared as sim2.
Hi,

I have no problem with data connection, but I use only sim1.
Do you set mobile data limite on settings?
Do you get 3g or H+ symbol on status bar?
Do you try sim card with other device?
Maybe some trouble with operator because month changed... This problem starts at 1st February?

Trying help :)

PS: Sent this message over my 3G sim1 card [emoji1]

Regards


Sent from my getaway using Tapatalk
 
Last edited:

holybabel

Senior Member
Sep 28, 2009
127
20
Hi,

i made a backup and reflashed your rom and now everything works again.

Don't know what the problem was. I spend many hours yesterday to solve the problem,but nothing worked. So i decided to reflash the rom.

Greetings holybabel
 

loup_blanc98

New member
Feb 27, 2016
1
0
Orleans
Hi everyone !!!

In first, thank you for your great job :) It's very good :)

So, after I've installed fixes for video and for 13mp bug, my camera don't want to start recording on video mode (Failed video recording). The Google Camera application is, no longer, unavailable on play store. I try with the snapchat application before installing camera application or after installing but the problem is the same...

Have you got an idea, please ??

Thanks ;)

P.S. : Is it possible to add the smart gesture options like the original ROM ??
 
Last edited:

jasousa

Senior Member
Apr 11, 2008
240
172
Boas , não consigo activar os dados , podes me ajudar?

The question is: "Hi. Can't activate data connection. Can you help me?"

Hi,

Try @superdragonpt tips on post#1 : forum.xda-developers.com/android/development/rom-cyanogenmod-12-1-wiko-darkmoon-t3145011

Most relevant:
----------------------------------------------------------------
Single / Dual SIM Behavior :

On Dual-SIM (when using both SIM slots) :

3G Will be forced to Slot 2 (Depending on your SIM Provider)
Data connection will only properly work on Slot 2 (Depending on your SIM Provider)


On Single-SIM (when using only one SIM slot) :

You can toggle between 2G / 3G just fine
Data connection will work just fine


Also when in Single-SIM and to avoid bugs with Data connection
Change this line in build.prop (/system):
Code:
persist.radio.multisim.config=dsds
to
Code:
#persist.radio.multisim.config=dsds
----------------------------------------------------------------

Regards
 

jasousa

Senior Member
Apr 11, 2008
240
172
Hi everyone !!!

In first, thank you for your great job :) It's very good :)

So, after I've installed fixes for video and for 13mp bug, my camera don't want to start recording on video mode (Failed video recording). The Google Camera application is, no longer, unavailable on play store. I try with the snapchat application before installing camera application or after installing but the problem is the same...

Have you got an idea, please ??

Thanks ;)

P.S. : Is it possible to add the smart gesture options like the original ROM ??

Hi. Try install google camera after applied 13mx patch. Or try "Camera M" from googleplay.
Or... try clear cache and data on settings->apps-> All -> Camera

Note: if Camera is installed before 13Mx patch, you don't get the right resolution.

About snapchat, photos work but videos don't work

regards
 

jasousa

Senior Member
Apr 11, 2008
240
172
What about to port a CM 13 Rom ?
There are some CM 13 Rom's for Casper via V5, similar to our Getaway.
Working (PORT and build sources from @ferhung) on that. Can't find, yet, a stable CM13 ROM for mt6582 device to port for Wiko Getaway. Even using CM13 Casper v5 ROM.

- GPS don't work
- WiFi a little bit unstable
- network/ril not stable
- drain battery (no good deep sleep)

Regards

Sent from my HM2014011 using Tapatalk
 
Last edited:
  • Like
Reactions: BenMK26

Top Liked Posts