Problems with Root

Search This thread

Vizzer868

Member
Jan 8, 2011
12
0
I'm trying to run DooMLorD's root. I open the runme.bat and it stops at "daemon started successfully"
 

super_noobie

New member
Aug 14, 2013
1
0
Good Day! This is my first time to post and a noob at rooting but want to help you.

May we know what are the things that you did before rooting the device?
 

Vizzer868

Member
Jan 8, 2011
12
0
Good Day! This is my first time to post and a noob at rooting but want to help you.

May we know what are the things that you did before rooting the device?
The problem is with trying to root the device.

I downloaded the root kit. Enabled USB Debugging. Allow Unknown sources. Extract root kit. Run runme.bat. Connect phone to computer, Press any key... "daemon started successfully" and it just sits there.
 

hush66

Senior Member
Apr 6, 2010
921
438
Adb drivers might not be installed properly, I think.

Sent from my C6603 using Tapatalk 2
 

kingvortex

Senior Member
Mar 25, 2010
5,042
3,967
If you have installed the PC Companion, then ADB drivers should be installed.

Sent from my C6603 using Tapatalk 4
 

Flashben

Senior Member
Oct 12, 2010
303
24
May we know what version of the build number r you in? .423 or .244?

Sent from my C6603 using XDA Premium 4 mobile app
 

Flashben

Senior Member
Oct 12, 2010
303
24
I presume you dl the v17 of doomlord script, maybe you try to run the script as admin and try again?

Sent from my C6603 using XDA Premium 4 mobile app
 

worf_1977

Senior Member
Jul 28, 2011
722
107
44
Barcelona
Use flashtools drivers insidw the sub-foldwee called after it. Select Xperia Z, adb and fastboot drivers, and follow the on secreen instructions

Sent from my C6603 using xda app-developers app
 

Vizzer868

Member
Jan 8, 2011
12
0
I presume you dl the v17 of doomlord script, maybe you try to run the script as admin and try again?

Sent from my C6603 using XDA Premium 4 mobile app

Yep v17 of the script. When I run as admin i get:
"Press any key to continue . . .
Error! adb.exe not found !!
can not be performed because there is no necessary files
Press any key to continue . . ."

Use flashtools drivers insidw the sub-foldwee called after it. Select Xperia Z, adb and fastboot drivers, and follow the on secreen instructions

Sent from my C6603 using xda app-developers app

Did that and it installed successfully. Installed them a few times actually.
 

Vizzer868

Member
Jan 8, 2011
12
0
This is what I get now when running as admin.
xperiaroot1_zpsc64eda2a.jpg
 

Flashben

Senior Member
Oct 12, 2010
303
24
Maybe my bad, i too get the error when running as admin....

Sent from my ME371MG using XDA Premium 4 mobile app
 

Vizzer868

Member
Jan 8, 2011
12
0
This is driving me nuts that I cant root this phone. Surely someone else has a T-Mobile version rooted