PX5 S32F0 wrong MCU? Please help!

Search This thread

edge7777

Member
Jan 5, 2022
9
0
Hi my friends!

I bought a second hand unit, with no sound, only beeps!

Previous owner flashed device with an update, and he got no radio, very low sound on youtube, so he sold it like that!

Can someone help to verify wich unit i have exactly so i can flash proper MCU?

Attached some pics, of MCU currently installed, and also from the motherboard.

Is this a XRC unit?

Thanks in advance!
 

Attachments

  • IMG_20220106_115155_1.jpg
    IMG_20220106_115155_1.jpg
    2.1 MB · Views: 44
  • IMG_20220106_115238_1.jpg
    IMG_20220106_115238_1.jpg
    697.8 KB · Views: 43
  • IMG_20220106_115359_1.jpg
    IMG_20220106_115359_1.jpg
    497 KB · Views: 43

edge7777

Member
Jan 5, 2022
9
0
check if in the advanced settings (password 0000121) you have the right audio output setting (DSP, etc.)
Hi mate.
Yes, i eventually flashed proper MCU, its was 6686 and not 7708.
But i also updated to android 10, and before i had malysk rom in settings i remember that i could choose between 6686 and 7708 driver for radio?
After update to android 10 i dont have that setting to change...and i guess i left it set in 7708.
At the moment everything seems to work, but radio has very low sound, only hear at max volume and very low.
All other apps, youtube, spotify sound works and intended.
Now i would like to downgrade to malysk rom, but dont know if its possible, just to be able to change that, maybe thats a fix for radio?
Any help i apreciate
Thanks
 

Rubair

New member
Jan 30, 2022
2
0
Hello Friend!
One question... I have one
Erisin ES8180E MCU: S32F0_leima
PX5
For about a couple of days the car radio hasn't turned off anymore, do you have any idea what it could be?
Before when I removed the key from the dashboard the radio would turn off now it doesn't happen anymore ...
I would like to try to update the MCU or reinstall the same MCU but I don't know where to get it and the dealer does not answer me ..
Anything you need, photos or information are at your complete disposal
I hope you can help me.
Thanks so much!
 

Top Liked Posts

  • There are no posts matching your filters.
  • 1
    check if in the advanced settings (password 0000121) you have the right audio output setting (DSP, etc.)