[Q] plzz help with my xperia e ss with xboost rom

Search This thread

VividCleric

Senior Member
Dec 5, 2012
340
44
25
Mumbai
I am using xperia e ss and i have installed xboost rom with ics recovery kernel posted by xmoose. The rom is excellent and has no lag and the ram optimisation is amazing. the only issue i am facing is whenever i enable my data access over mobile network it shows enabled in the settings and the notification slot too but it doesnt connects at all. idk why is this occurring in my device. I have followed each and every step correctly and have no other issue but this one. what should i do.

Sorry for my bad english.
 

TheRealSS

Senior Member
Dec 16, 2013
243
40
I am using xperia e ss and i have installed xboost rom with ics recovery kernel posted by xmoose. The rom is excellent and has no lag and the ram optimisation is amazing. the only issue i am facing is whenever i enable my data access over mobile network it shows enabled in the settings and the notification slot too but it doesnt connects at all. idk why is this occurring in my device. I have followed each and every step correctly and have no other issue but this one. what should i do.

Sorry for my bad english.

I had the same issue. What I did was:
1. Connect to a wifi network.
2. Go to Settings > Dual Sim card > Untick Sim 1 and then tick it again
3. Go to Settings > Xperia^tm > Internet settings.

It will download the settings and then it should work, hopefully.

Good luck.
 

KDB223

Senior Member
Aug 15, 2013
525
212
I had the same issue. What I did was:
1. Connect to a wifi network.
2. Go to Settings > Dual Sim card > Untick Sim 1 and then tick it again
3. Go to Settings > Xperia^tm > Internet settings.

It will download the settings and then it should work, hopefully.

Good luck.

Updated my thread with this data, for XE DS.
Thanks for bringing it to notice. I'll @MENTION you ;)
 

Top Liked Posts