[Radio][Android] YT7260B

Search This thread

kan_ranga

Senior Member
Jan 22, 2014
82
5
Anyone having issues witch DPS? Im using DSP and it seems the "Rock" preset is the best to go, but the volume variation during the music play, it really irritates me, anyone else having the same problem?
I assume you mean the volume fluctuates - correct? If yes then i have the same issue. What car and what canbus. Does your car come with an inbuilt Amp?
 

sguardian

New member
Sep 15, 2021
3
0
I assume you mean the volume fluctuates - correct? If yes then i have the same issue. What car and what canbus. Does your car come with an inbuilt Amp?
Exatly, and its so annoying... i have em 2012 GM cruze, using 2.0.4 "Raise-old Coru" canbus, and im also using the original car soundkit with no builtin AMP.
 

ihsan58

Member
May 4, 2011
18
0
The result of the wrong update was brick. I need original rom.
 

Attachments

  • Screenshot_20210705_095958_com.android.gallery3d.png
    Screenshot_20210705_095958_com.android.gallery3d.png
    770.7 KB · Views: 99

ihsan58

Member
May 4, 2011
18
0
I've updated to version 1.69. But the screen didn't work. Even though the touches work. In the latest forum, I installed the 825x pro system backup file with the sp flash tool. I did it without unchecking the bootstrapper. An error message came out halfway through the process. The result is brick.
 

ihsan58

Member
May 4, 2011
18
0
Which one did you install. Can you give me the originial config of your system? And is it still bootable now?

I updated mine from 1.66 to 1.70 and it is simply too good

Which one did you install. Can you give me the originial config of your system? And is it still bootable now?

I updated mine from 1.66 to 1.70 and it is simply too good
I've updated to version 1.69. But the screen didn't work. Even though the touches work. In the latest forum, I installed the 825x pro system backup file with the sp flash tool. I did it without unchecking the bootstrapper. An error message came out halfway through the process. The result is brick.
 

kan_ranga

Senior Member
Jan 22, 2014
82
5
I've updated to version 1.69. But the screen didn't work. Even though the touches work. In the latest forum, I installed the 825x pro system backup file with the sp flash tool. I did it without unchecking the bootstrapper. An error message came out halfway through the process. The result is brick.
Are you able to get to the android upgrade screen? If yes could you try flashing this one. This is an upgrade OTA flash and not a spflashtool flash

 

ihsan58

Member
May 4, 2011
18
0
Are you able to get to the android upgrade screen? If yes could you try flashing this one. This is an upgrade OTA flash and not a spflashtool flash

The screen is black. It does not detect when inserting a USB stick. The only option is a flash tool. Looks like I need a complete system backup in this. There are only upgrades on the Xygala page. And it's giving off bootloader error.
 

Attachments

  • sp preloader invalid.png
    sp preloader invalid.png
    120.8 KB · Views: 41

kan_ranga

Senior Member
Jan 22, 2014
82
5
The screen is black. It does not detect when inserting a USB stick. The only option is a flash tool. Looks like I need a complete system backup in this. There are only upgrades on the Xygala page. And it's giving off bootloader error.
You would then need to take out the head unit and use your laptop to hard flash the unit. I would recommend go for some professional help if you are not comfortable with this
 

ihsan58

Member
May 4, 2011
18
0
Which city are you based? There could be dealers whom you could approach. There are youtube videos that can guide for a hard flash
I'm Turkey.I don't have anyone around who understands this thing. If there is, we have a software problem. YouTube usually has update videos. There is no clear video for my Android. I've done a lot of research.
 

kan_ranga

Senior Member
Jan 22, 2014
82
5
I'm Turkey.I don't have anyone around who understands this thing. If there is, we have a software problem. YouTube usually has update videos. There is no clear video for my Android. I've done a lot of research.
Have you checked this video? You would need a 12v power supply to power the Motherboard
 

ihsan58

Member
May 4, 2011
18
0
Have you checked this video? You would need a 12v power supply to power the Motherboard
It was helpful to send me this video, thank you. The developer asked if I had a system backup. Unfortunately, I didn't get a pre-brick spare. I think we have the same units. If you have a system backup, will you share it?
 

ihsan58

Member
May 4, 2011
18
0
It was helpful to send me this video, thank you. The developer asked if I had a system backup. Unfortunately, I didn't get a pre-brick spare. I think we have the same units. If you have a system backup, will you share it?
I managed to resuscitate the unit. But this time I'm taking a black screenshot. It doesn't make any sense.
 

Attachments

  • VID-20220113-WA0001.mp4
    18.4 MB · Views: 0

kan_ranga

Senior Member
Jan 22, 2014
82
5

Top Liked Posts