• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

(REQUEST) H631 20G EMMC Backup

Search This thread

SoonersChuck

Senior Member
Jun 26, 2016
175
57
Tulsa
On a positive note...I did find this IMG_20181014_022942.jpeg

Sent from my Z981 using Tapatalk
 
  • Like
Reactions: mribraqdbra

expon1930

Member
Feb 18, 2015
36
2
Most lg phones have you connet the gnd test point to the emmc. Did the website you download from bother letting you know the proper steps? If not I don't think its a good idea to risk it.
 

camm44

Member
Jun 10, 2017
34
1
plz tell me u have a solution sorry following the solution lol

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------

okay so i wrote the file lg h631 emmc from this forum to a flash drive stuck it in and it worked just fyi guys
 

mribraqdbra

Senior Member
May 5, 2016
86
5
Can anyone with a rooted Stylo on 20G update make an EMMC backup and upload it.
I would really be grateful.

This is the way to do it:
Use command backup mmcblk0
adb shell
su
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/media/0/H631EMMC20G.img bs=1024 count=1048576

if you have SD Card (this would be better)
adb shell
su
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/media_rw/external_SD/H631EMMC20G.img bs=1024 count=1048576

Thanks in advance :good:

Will this method work with LS770...?
 

mribraqdbra

Senior Member
May 5, 2016
86
5
I tried to dump the emmc with bs=1024 count=1048576 & without the bs=1024 count=1048576

so the first dump was around 1GB...!
and the other was so large more than 5GB..! so I delete It

I write the dump ls770zve Into my exsdcard and tried to boot with It but there's nothing only black... but In device manager It's appears LG serial port & LG modem port not qualcomm port....!
also when I try to charge the device without the battery..! a Battery Icon with question mark appears for a whale...!

also I try to boot with ls770zv5 dump but there's no LG Serial port or LG modem port and also only black screen...?

I tried to turn on the device In the both of the versions but It's won't turn...!!!

what's the wrong...? any suggestions...?

If I revive my device I will make a Full thread...!
 
Last edited:

Top Liked Posts