[ROM][10.0] Pixel Experience for Lenovo ZUK Z2 Plus [z2_plus][Discontinued]

Status
Not open for further replies.
Search This thread

Havok19111

Senior Member
Apr 6, 2018
112
25
Mumbai
Instructions :
* Download the latest build
* Reboot to recovery
* Flash the latest build
* Reboot

Notes :

* Only Clean Installation Please
* Bug Report Without logs means nothing
* Magisk is untested

Reporting Bugs :
DO NOT Report bugs if you installed Xposed or weird magisk modules
Grab a logcat right after the problem has occurred. (Please include at least a few pages of the log, not just the last few lines, unless you know what you're doing.)
If it is a random reboot, grab /sys/fs/pstore/console-ramoops and /sys/fs/pstore/dmesg-ramoops-0. (Do not bother getting a logcat unless you can get it just before the reboot. A logcat after a reboot is useless)

Remember to provide as much info as possible. The more info you provide, the more likely that the bug will be solved. Please also do not report known issues. Any bug not reported in the bug report format below may be ignored.
I just flashed this ROM and it was working fine but giving me some app stoping errors, then I reverted back to 9 and now no sensors are working, Proximity, acceleratometer, gyro, light sensor too.

---------- Post added at 07:04 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------

Can you just Try this magisk once...I'm not sure about its working...I just got it from one of android 10 forums from an other device..
It was a module error and now it's working fine but another hell of a problem in the device. I flashed 10 and it worked gr8 and I want voLTE working so I backed to 9 and no sensors are working, even the adaptive brightness one. Rotation completely gone, no gyro and no proximity.
 
  • Like
Reactions: JUNNOHEART

manashz1

Senior Member
Feb 5, 2015
55
19
I just flashed this ROM and it was working fine but giving me some app stoping errors, then I reverted back to 9 and now no sensors are working, Proximity, acceleratometer, gyro, light sensor too.

---------- Post added at 07:04 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------


It was a module error and now it's working fine but another hell of a problem in the device. I flashed 10 and it worked gr8 and I want voLTE working so I backed to 9 and no sensors are working, even the adaptive brightness one. Rotation completely gone, no gyro and no proximity.

flash sensor.zip https://androidfilehost.com/?fid=673956719939834419
 
Last edited:

JUNNOHEART

Senior Member
Aug 21, 2017
50
7
I flashed this room yesterday and it was so smooth... The only problem is that Magisk didn't work.. all of it version..
Then I reverted back to Pie Plus..and now all of the sensor is not working..
Idk what went wrong..
 

Havok19111

Senior Member
Apr 6, 2018
112
25
Mumbai

Attachments

  • Screenshot_20190919-121349.jpg
    Screenshot_20190919-121349.jpg
    211.5 KB · Views: 844
G

GuestK00317

Guest
Fingerprint sensor is not working. I am able to add a fingerprint but phone doesn't unlock. It doesn't even mention that wrong fingerprint is detected.
 

mihirego

Member
Nov 24, 2014
36
25
Fingerprint sensor is not working. I am able to add a fingerprint but phone doesn't unlock. It doesn't even mention that wrong fingerprint is detected.

I, too, have the same issue. If I delete the FPs and add them in again, it works for a bit and then stops.

Battery life isn't that great, but I can live with that. It's a pretty old phone.

Can't wait for the next updates, I'm sure things are to be much cleaner in time.
 

Havok19111

Senior Member
Apr 6, 2018
112
25
Mumbai
ROM work as well! No Bugs for now thx! Stable like a bad boy. [emoji16]View attachment 4820982View attachment 4820983View attachment 4820984View attachment 4820985View attachment 4820986View attachment 4820987

Wysłane z mojego Z2 Plus przy użyciu Tapatalka

No voLTE and needs clean flash so that's what a bug I spot and fingerprint was not working for sure.

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------

maybe because they both use different kernel,give him some time

Can you try that pls?
 

manashz1

Senior Member
Feb 5, 2015
55
19
No voLTE and needs clean flash so that's what a bug I spot and fingerprint was not working for sure.

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------



Can you try that pls?

i am just an user,tester , I'm counting on dev for improvement
 

Mattia46old

Senior Member
Feb 8, 2018
195
76
Milano
Did you add the fingerprints during initial setup or after using the ROM for a bit?

Forgot to add, FP works with apps for those that allow it. Just doesn't work on the lockscreen

At the First setup I wasn't able to set it. After the whole configuration, I have been able to set the FP. It works great to unlock the smartphone from the lockscreen
 
Status
Not open for further replies.

Top Liked Posts