• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

[ROM] [11.0.0] [polaris] ArrowOS 11.0 [OFFICIAL] [WEEKLY]

Search This thread

Mazoch

Member
May 6, 2018
20
4
Lol how we can fix not our apps? Google nothing didn't brick, launcher devs should fix this.

I use Nova Launcher, they explain it this way, google broke gestures for 3rd party apps and they can't do anything about it. The same is true for example in Lawnchair 2 and in every other launcher except yours in ArrowOS: P. I was hoping you could fix it somehow, but probably not. The problem is not with the apps.
 

ElRocha

Member
Jan 30, 2020
44
6
Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi Pad 4
I've been having a bug where when I receive a notification from an app that uses chat bubbles (currently Facebook Messenger and Signal), when I clear the notification or respond to the conversation, the notification light will keep blinking while the screen is off until I reboot or receive a different notification.
 

palaych

Recognized Developer
Apr 11, 2017
561
2,633
Tula

DungHD

Member
Nov 30, 2010
40
11
Ha Noi
I got one problem: I installed and use my bank's app. After some days, it sends me notify every time I open app: 'Detected has been installed on new device, please active to use'. I activated again and use as normal, but that problem come back after 5 days or more.
It happens only with this ROM. I've tried another ROM, included ArrowOS 10.0, without same problem. Please check.

Update 1: I found that, every time I boot to recovery mode, decrypt, then reboot, bank's app send me that notify. I'm using lastest version of TWRP, 3.5.0_9.0

Update 2: I checked Android Device ID, no change after reboot to recovery.
 
Last edited:

nyanpo

Member
Dec 24, 2018
13
2
Hello, data encryption works in this rom? I need it.
i cannot find this rom supports.

WHAT WORKS?
  • Almost everything

WHAT DOESN'T WORK?
  • You tell me
 

sso1955

Senior Member
May 2, 2010
83
13
Athens
Excellent Rom. Thanks a lot.
Only a little bug so far. Gestures "Go Home" and "Switch apps" don' t work .
"To go back" works fine.
EDIT: Switching to navigate with 3 buttons and back again seems to work now
 
Last edited:

nyanpo

Member
Dec 24, 2018
13
2
Hi, i'm very satisfied with this rom.
Data encryption works and device works very smooth. i love it

There has only thing i don't like is battery info in quick panel.
Is there has any option to change it?
Screenshot_20210210-143641.png


If i charge, notification in quick panel shows battery percentage instead of battery remaining time.
I want always show battery percentage in quick panel. I don't need battery remaining time.

How can I change this? I cannot find any option.
 

sso1955

Senior Member
May 2, 2010
83
13
Athens
Without any change...
Settings--->Display--->Status bar items--->Battery (Always show percentage)
 

Attachments

  • Screenshot_20210210-200607.png
    Screenshot_20210210-200607.png
    132 KB · Views: 68
  • Screenshot_20210210-200516.png
    Screenshot_20210210-200516.png
    129.2 KB · Views: 76
  • Screenshot_20210210-200316.png
    Screenshot_20210210-200316.png
    2.4 MB · Views: 76

sso1955

Senior Member
May 2, 2010
83
13
Athens
Very nice ROM. I am very happy.
Only one problem. I have two Sims.
Although I have chosen to ask a question every time I make a call, the call is made by the sim called by the number I am calling.
Any idea to solve this issue?
 

Attachments

  • Screenshot_20210314-194733.png
    Screenshot_20210314-194733.png
    160.5 KB · Views: 32
  • Screenshot_20210314-194744.png
    Screenshot_20210314-194744.png
    146.7 KB · Views: 31
  • Screenshot_20210314-194758.png
    Screenshot_20210314-194758.png
    147.4 KB · Views: 31

aurocha

Senior Member
May 24, 2013
292
63
Oporto
Hi guys,

Brightness is a bit jumpy with this ROM, it's always trying adjust itself and the end result is a screen that is too dim or too bright.

Could it be from the firmware version? I'm using latest stable.

Thank you,
 

kakamato

Member
Sep 21, 2019
6
1
After the last update my phone is stuck at "phone is starting" phase. I deleted cache and dalvik cache, and it's still doesn't want to boot. I needed to clean flash the previous update too. Is this normal? I need to clean flash every update? I'm using the latest OrangeFox recovery.
 

Berlino

Senior Member
Aug 8, 2012
576
349
@kakamato
I don't have such problems with latest original twrp-recovery...sometimes the Gapps-backup-script is wonky and Gapps don't get flashed through update process, so I have to flash them manually afterwards, but device boots up.

Maybe switch to twrp-recovery...else: Did you root you device? Maybe Magisk is the problem...
 

kakamato

Member
Sep 21, 2019
6
1
@kakamato
I don't have such problems with latest original twrp-recovery...sometimes the Gapps-backup-script is wonky and Gapps don't get flashed through update process, so I have to flash them manually afterwards, but device boots up.

Maybe switch to twrp-recovery...else: Did you root you device? Maybe Magisk is the problem...
Thank you for the reply. I don't use gapps, I'm using the vanilla build with microg, I use magisk, with some modules (anx camera, aurora services, nanodroid), and the canting kernel, because it supports K-lapse. Now I changed the recovery to the unofficial one, from this thread, and I stopped using nanodroid, I just install microg manually. I will see what happens in the next update (and I'm going to make backups now), and I'm going to post that everything goes ok, or not.
 

Top Liked Posts