[ROM]-[11.0]-[KIEV]-Havoc-OS-4.x-[OFFICIAL]

Search This thread

bobbyp1086

Senior Member
RELEASES:

Havoc-OS v4.11 Unofficial Update

Date: 19-11-2021

Device: Motorola G 5g (kiev)

Device changelog:
- Unified Device Tree
- Updated GPS, Location & Display from Tag 'LA.UM.9.12.r1-11500-SMxx50.0'
- All blobs now updated from Kiev Tag 'RZK31.Q3-25-15'
- Update Properties for kiev product

Download Link: https://www.androidfilehost.com/?fid=7161016148664842064
Question, updating to newer version, can I flash in twrp? Or flash in twrp then flash twrp then flash magisk?
 
Mar 23, 2014
10
0
I'm trying to flash this from Lineage 18.1. When I try to boot TWRP via fastboot I get:
FAILED (Status read failed (No such device))
The phone shows as being connected with fastboot devices. Any ideas?
 
I FLIPPIN love MOTOS man ... Rooted it in under 20 min ... Whole process lol .... Well on my E4 I'm running resurrection remix but I'ma try your havok build os .... Anything I need to expect to act flunky on my device
 

Attachments

  • Screenshot_20220309-074905.png
    Screenshot_20220309-074905.png
    126.2 KB · Views: 37
  • Screenshot_20220309-074819.png
    Screenshot_20220309-074819.png
    160.6 KB · Views: 36
  • Screenshot_20220309-074857.png
    Screenshot_20220309-074857.png
    190.3 KB · Views: 34
  • Screenshot_20220309-074911.png
    Screenshot_20220309-074911.png
    213.2 KB · Views: 33
  • Screenshot_20220309-074916.png
    Screenshot_20220309-074916.png
    210.6 KB · Views: 42

josmoe

New member
Mar 18, 2022
1
0
hi,everyone
i like the havoc edition of los
tried rooting with havoc boot.image magisk patched extracted with payload-dumper-go about a gazillion times:( with or without twrp via sideload following "instructions".....system boot gets stuck at the blue Moto M logo. ..what am I missing?
btw i'm kind of a noob to android and phones
moto one 5g ace mpcs
 

Creeper36

Senior Member
Dec 15, 2011
632
1,216
Indiana, USA
Just flashed this Havoc Rom onto my Moto One 5G Ace (kiev) phone.. its working very well! Magisk is installed fine. Battery Life is better than Stock Firmware and Lineage OS Unofficial Nightly. It has More features added than Unofficial Lineage OS and Way More Added than Stock Firmware.
 

SyberHexen

Senior Member
hi,everyone
i like the havoc edition of los
tried rooting with havoc boot.image magisk patched extracted with payload-dumper-go about a gazillion times:( with or without twrp via sideload following "instructions".....system boot gets stuck at the blue Moto M logo. ..what am I missing?
btw i'm kind of a noob to android and phones
moto one 5g ace mpcs
Like the other comment to your post boot twrp.img from fastboot or flash it directly to recovery partition. Then flash magisk apk/zip
You can even use havoc recovery to flash it.

Patching the boot.img externally is rather unreliable
 

Creeper36

Senior Member
Dec 15, 2011
632
1,216
Indiana, USA
Can we have an option for Charging Connect Sound? I know theres an option for enable/disable charging sound but no option to change it. It makes a very quiet sound that currently cant be changed.
I found the sound file at '/system/product/media/audio/ui/ChargingStarted.ogg' ...
I cannot find 1 root file manager that can copy to a root folder.

Thanks for your consideration.
 
Last edited:

Creeper36

Senior Member
Dec 15, 2011
632
1,216
Indiana, USA
I could not find a way to copy from the microsd card to the [root] /system/... folder.
i had to rename an audio file that was already in that folder.. which was fine.. the first one was loud enough.
 

xStealth

New member
May 25, 2022
1
0
I can't seem to get the LED to work for notifications, but it works just fine for the battery charging. Am I missing something obvious? As far as I can tell, it's enabled in settings. Is there another setting that when enabled at the same time causes it not to work? 4/22 build.

Edit: Also FM radio seems broken. No sound and only finds 3 stations. Sadness.

Edit 2: Oof, stock rom also picks up 19 crystal clear stations. Yikes. Stock it is.
 
Last edited:

Top Liked Posts