[ROM][12][blueline/crosshatch] PixelExperience [AOSP][OFFICIAL]

Search This thread

Buvvgg

New member
Oct 17, 2017
2
0
Dear developer
Thank you for the android 13 Rom its works good.

Can u please add the other custum room customization feature in this 13 beta version,

We install custom rom for customization.
 

Ashwin Kale

Senior Member
Jun 26, 2016
186
37
Dear developer
Thank you for the android 13 Rom its works good.

Can u please add the other custum room customization feature in this 13 beta version,

We install custom rom for customization.
If u need customisation in pixel experience then u need to be rooted and with aosp mods magisk module u can do every customisation that other custom roms has... Install themer, repainter as well... They all supports A13 as well...
 

ama3654

Senior Member
May 26, 2006
322
129
London
HTC U11
I am on the Pixel Experience 13, the ROM is good for daily driving, everything works just fine, just the AOD is a bit wonky. It was working fine when I installed, then vanished the next day and I can't get it back to work. Turning off and on doesn't work and neither restart. I'll wait next update

Edit: Ok it depends on wallpaper applied. I just changed my wallpaper to bloom and AOD works fine now
 
Last edited:

rczrider

Senior Member
May 20, 2015
729
541
Markarth
So I managed to do a clean install and been testing it for a couple hours now and it seems stable so far. Have not experienced modem disconnects like in version 12 so that's promising. Stock camera works, but stops working when updated from the play store.
What do you mean by "modem disconnects"? I may be experiencing the same thing...
 
Aug 13, 2022
11
3
What do you mean by "modem disconnects"? I may be experiencing the same thing...
Like when the WiFi and LTE radios restart or disconnect. It's very prominent when browsing online and suddenly the page stalls and see the wifi and 4G icon disappear and reappear after a couple of seconds. I experienced this first on Lineage and PE on android 12, I'm sure it's not just PE and Lineage but I have heard from other people they experienced this issue at some point.

But this is unclear to me as it doesn't always happen.
 

WHD6523

Member
Sep 7, 2019
5
0
Like when the WiFi and LTE radios restart or disconnect. It's very prominent when browsing online and suddenly the page stalls and see the wifi and 4G icon disappear and reappear after a couple of seconds. I experienced this first on Lineage and PE on android 12, I'm sure it's not just PE and Lineage but I have heard from other people they experienced this issue at some point.

But this is unclear to me as it doesn't always happen.
Yes it was very annoying especially when one is on a phone call or video call, the session just freezes until everything goes back on
 

ratedglenn

New member
Sep 19, 2021
1
0
For those that have updated to A13 on pixel 3. Did you clean install or dirty install? Also if you dirty installed ... Are you getting issues with the camera app crashing?

I know it's still beta I'm just curious is all.
Yes I updated dirty flashed and I'm getting that error with camera app crashing just wasn't sure if it was because I dirty flashed.
Yes. you might probably update your camera. To get it work again:
1. search google camera on playstore
2. select google camera and click uninstall. (don't worry, this will only uninstall the update)
3. open your camera again.
 
What do you mean by "modem disconnects"? I may be experiencing the same thing...
Have had it since the August build of Pixel Experience. WiFi will disconnect completely when using applications as well as cellular signal. At some points cellular modem will completely disconnect, leaving you to factory reset to fix the problem. I found another way around that but yeah.
 

svprm

Senior Member
What do you mean by "modem disconnects"? I may be experiencing the same thing...

Like when the WiFi and LTE radios restart or disconnect. It's very prominent when browsing online and suddenly the page stalls and see the wifi and 4G icon disappear and reappear after a couple of seconds. I experienced this first on Lineage and PE on android 12, I'm sure it's not just PE and Lineage but I have heard from other people they experienced this issue at some point.

But this is unclear to me as it doesn't always happen.

Yes it was very annoying especially when one is on a phone call or video call, the session just freezes until everything goes back on

Yeah randomly i faced this issue. Mobile Network will disconnect completely and reconnects after some seconds . At some rare case, i have turn on and turn off the Airplane mode. I'm using this rom for past few months, i may faced 4-6 times.
 

Top Liked Posts