• XDA Forums have been migrated to XenForo. We are aware of several issues including missing threads, logins not working, and more. To discuss, use this thread.
  • If you are experiencing issues logging in, we moved to a new and more secure software and older account passwords were not able to be migrated. We recommend trying to reset your password, then contacting us if there are issues.

fusionjack

Inactive Recognized Developer
Sep 21, 2008
6,307
33,508
0
i think about servers too but its not like that...coz my friends have status and that...just on my phone...i tried clear data and even delete it and install it again few times but allways same...dont know...some glitch in my phone..:)
ok another question.......i still didnt extract and zip kernel from ur rom 4.2.2. right way......can someone please be so kind.? dont know why but i allways get that error in cwm....and beside that my PC is a mess...need to format it coz barely can use it....:laugh: thnx again
HardCorePawn posted how-to for extracting kernel in this thread. please search it.

Hi everyone
I've got gps fix problem. I'm from france and i used faster gps app to change gps.conf to my location and i still got problem with gps fix. It take about 15min to find a gps signal
Any advice ?
Thx for your help :)
Forgot to say i'm using 4.2 version and not 4.3
Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app
first fix could take time. if you still have problem getting a gps fix, try without agps. disable the 'wifi & mobile network location' in settings -> location access.

Flashed the 4.3 build again earlier. Installed the newest Xposed beta for 4.3. The framework installed correctly but when I reboot, it sticks at the Slim boot screen. Was there for about 5 mins. So I flashed back my 4.2.2 nandroid. I never installed any other apps just the Xposed installer :mad:
Sent From My Galaxy S2
it sounds like the framework is messed up, hence bootloop. please ask assistance in xposed thread.
you could try to make a logcat with adb during bootloop from your pc. there is a tuto how to do that. i don't have it right now.

Hey.Im trying to change density but I get a root error.what can I do? Thnks
Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app
Did you make sure that first the root is working? You need to enable root in 4.3.

On slimbean oficial web i didnt saw any 4.3 download. The i9100 is not supported officially anymore?
Enviado desde mi GT-I9100 usando Tapatalk 2
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2420711
 

gippy2

New member
Apr 19, 2010
2,294
1,870
0
Stuck at XDA
lol... i usually update at this time. ;):D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Normally an hour or so later iirc.. cos Ive normally just got to work which means I cant wait
so I go missing for about 15 mins and have to use the data allowance lol.....45 mins before I leave home and m on 55% download atm..
Happy days :laugh::highfive:

I need a doctor
 

fusionjack

Inactive Recognized Developer
Sep 21, 2008
6,307
33,508
0
Normally an hour or so later iirc.. cos Ive normally just got to work which means I cant wait
so I go missing for about 15 mins and have to use the data allowance lol.....45 mins before I leave home and m on 55% download atm..
Happy days :laugh::highfive:

I need a doctor
hehe for me, it would be better to flash after work. if something goes wrong, then i'll busy with my phone not with my work. :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 

gippy2

New member
Apr 19, 2010
2,294
1,870
0
Stuck at XDA
hehe for me, it would be better to flash after work. if something goes wrong, then i'll busy with my phone not with my work. :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
That makes sense and thats why I need a doctor..I cant wait and if it goes wrong I will just have to do a restore ..And have the hump with myself for flashing..Damn I really am not well....:good:

Edit - Flashed fine with dori 39v4......Now for another test run...
 
Last edited:
  • Like
Reactions: !n0x and fusionjack

Nos_20

New member
Sep 21, 2011
2,107
1,467
0
OnePlus City
it sounds like the framework is messed up, hence bootloop. please ask assistance in xposed thread.
you could try to make a logcat with adb during bootloop from your pc. there is a tuto how to do that. i don't have it right now.
Yes. I will do that as it may help others to get it going. I posted here on the off chance someone else had encountered the same thing and got it working..... Will report back any updates!

Thanks for the new update @fusionjack :thumbup:

Sent From My Galaxy S2
Powered By DorimanX Kernel v8.38
Primary ROM SlimBean SaberMod 4.9
Secondary ROM Chameleon ROM

 

!n0x

New member
Jan 17, 2012
394
86
0
BCD
i have read awhile back of some graphic glitching in Browser and Maps (or maybe that was another thread)

any news/thing about that bug?
 

fusionjack

Inactive Recognized Developer
Sep 21, 2008
6,307
33,508
0
i have read awhile back of some graphic glitching in Browser and Maps (or maybe that was another thread)
any news/thing about that bug?
nothing new, it still has graphic glitch.

Just to keep you updated @fusionjack
See my post in the Xposed Framework regarding the boot loop http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=45096549&postcount=3164
Hopefully Rovo89 can see whats wrong!! :fingers-crossed:
it looks like the dalvik engine failed to start because of this problem:
Code:
Superclass of 'Lde/robv/android/xposed/XposedBridge;' (Ljava/lang/Object;) is not accessible
java.lang.NoClassDefFoundError: de/robv/android/xposed/XposedBridge
 

Nos_20

New member
Sep 21, 2011
2,107
1,467
0
OnePlus City
it looks like the dalvik engine failed to start because of this problem:
Code:
Superclass of 'Lde/robv/android/xposed/XposedBridge;' (Ljava/lang/Object;) is not accessible
java.lang.NoClassDefFoundError: de/robv/android/xposed/XposedBridge
I have no idea about that hopefully there is a solution. I can't move to 4.3 until Xposed works!!!!

Sent From My Galaxy S2
 
Last edited:

eskriminal

New member
Nov 6, 2012
1,101
1,492
0
How to remove the nova launcher?? I tried using slimcentre still not able to get rid of it :\

Sent from my GT-I9100 using XDA Premium 4 mobile app
try titanium backup?

Sent from my GT-I9100 using XDA Premium 4 mobile app

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------

or manually deleting the apk?

Sent from my GT-I9100 using XDA Premium 4 mobile app
 

ercxar

New member
Oct 4, 2011
601
351
0
How to remove the nova launcher?? I tried using slimcentre still not able to get rid of it :\

Sent from my GT-I9100 using XDA Premium 4 mobile app
As @eskriminal said, You need at least 2 launchers to be able to delete one of your launchers. You can do it simply by Titanium Backup without any problems as I did it myself. Apex launcher ftw :D:D:p

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
 

Truman82

New member
Jan 24, 2013
494
161
0
Have you guys read the official cm10.2 thread, seems some 1 found out how to fix graphical bugs in 4.3. Would that fix work for this rom?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
 

ercxar

New member
Oct 4, 2011
601
351
0
Have you guys read the official cm10.2 thread, seems some 1 found out how to fix graphical bugs in 4.3. Would that fix work for this rom?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
Yeah I read that too. Unfortunately I don't know how to reproduce those glitches but if I find a way to produce those glitches I will gladly test those fixes to see if that works.

For those who are interested.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45103327

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
 

Truman82

New member
Jan 24, 2013
494
161
0
Well for me those appear for example when keyboard out in WhatsApp and I turn phone orientation about 10 times.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

And I can test it to, just wondering is it safe to modify build. Prop file in this rom with advice meant for cm 10.2 :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

Btw did a test with battery life. First went without Google location options on (wifi always on, Gps etc) and succeeded with 2k battery ~2 days with normal usage. Now with Google location services on (including Googlenow), I got 40 percent left on first day and about same usage ^_^

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4