• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

[ROM][7.1.2] Resurrection Remix For The Huawei P10 Lite [METICULUS]

Status
Not open for further replies.
Search This thread

marcosmrp

New member
Dec 16, 2016
3
0
Hi guys, i'm brazillian and i´ve already bought my cell and i wanted to make a root. Thanks for help. I made a mistake and my cell was bricked. It is a P10 lite WAS-LX3. When i tried to flash the roms i found here, it appears a message error that i have a washington rom. I dont know why, but all the roms for P10 lite doesn't work for me.
The TWRP was not a problem.. The BETA version works for what i neet (flash a stock rom and recover my phone), but my problem was to find a rom.
Then i searched for a rom called Warsaw-L23_C605B172_Firmware_Panama_Bolivia_Peru_Chile_Colombia_Guatemala_ElSalvador_Nicaragua_Honduras_Nonspecific_Android7.0_EMUI5.1_0501
I had to unpack it, save to the sdcard and press vol- (+) vol+ (+) power, and then it was installed.
My cell came back to live!!!:laugh:
 

AfonsoSousa

Member
Mar 7, 2017
9
0
@Meticulus What's the chance it will be possible to update magisk without bootlooping in the near future?

Anyway, really nice work man, THANK YOU!
 
Last edited:

hayabusa2yk

Member
Jul 14, 2017
22
6
Tokyo
finally I got error logcat in RR
(bootlooping in my was-lx2j,but there are no logs in AOSP's logcat. )
logcat
it says
Code:
01-07 20:12:11.964   549   590 D graphic : #00 pc 000000000000c454  /system/lib64/libutils.so (_ZN7android9CallStackC2EPKci+92)
01-07 20:12:11.964   549   590 D graphic : #01 pc 0000000000420c94  /system/vendor/lib64/egl/libGLES_mali.so
01-07 20:12:11.964   549   590 D graphic : #02 pc 0000000000760f70  /system/vendor/lib64/egl/libGLES_mali.so
01-07 20:12:11.964   549   590 D graphic : #03 pc 000000000071126c  /system/vendor/lib64/egl/libGLES_mali.so
01-07 20:12:11.964   549   590 D graphic : #04 pc 0000000000707200  /system/vendor/lib64/egl/libGLES_mali.so
01-07 20:12:11.964   549   590 D graphic : #05 pc 0000000000007fd4  /system/bin/bootanimation
01-07 20:12:11.964   549   590 D graphic : #06 pc 00000000000068ec  /system/bin/bootanimation
01-07 20:12:11.964   549   590 D graphic : #07 pc 00000000000062bc  /system/bin/bootanimation
01-07 20:12:11.964   549   590 D graphic : #08 pc 0000000000012508  /system/lib64/libutils.so (_ZN7android6Thread11_threadLoopEPv+272)
01-07 20:12:11.964   549   590 D graphic : #09 pc 0000000000069c7c  /system/lib64/libc.so (_ZL15__pthread_startPv+208)
01-07 20:12:11.964   549   590 D graphic : #10 pc 000000000001dc34  /system/lib64/libc.so (__start_thread+16)
01-07 20:12:11.964   549   590 E         : Runtime and build version of gralloc private structure does not match for handle 0x9580C640. Errors will likely follow.
for many many times.
any solutions?
 

[email protected]

Senior Member
Dec 8, 2015
133
6
question

I have the latest Stockrom installed. I installed Meticulus Development TWRP but, The Recovery is still blue and says 3.1.0-0. if i try to install the rom it says something with : this device is Washington. What can i do?
 

Blueshell2000

Senior Member
Mar 13, 2017
61
24
I want to install this. But first I just want to know if it is daily driver worthy and what are the bugs?. Anyone want to let me in on their experience??? Would be much appreciated
 

geeklynx

Member
Jan 9, 2018
39
17
Matosinhos
I want to install this. But first I just want to know if it is daily driver worthy and what are the bugs?. Anyone want to let me in on their experience??? Would be much appreciated
Bugs I've found: (WAS-LX1A coming from stock c432b182 ROM)

1. Bluetooth audio has a ~4-5 sec delay
2. Magisk 15 causes your device to not finish boop
3. Rotation is sometimes broken i.e. when you enter fullscreens in YouTube and it won't return to portrait - COULD (unsure) have to do with the next bug.
4. Gyroscope is not available unless you enable the experimental sensors in Extra settings, but it's not really functional - it's something. (Pointed by main thread)
5.You need to turn off Bluetooth Low Energy (BLE) to pair and then turn it on again. (pointed by main thread)
6. Video recording is broke on most social apps and if you use Google.h264 it is laggy - just the recording, the video itself is fine(pointed by main thread)
7. Some animation in i.e. Instagram's stories feel laggy as well...
8. DriveDroid apparently doesn't have any mount point to work with. - could the an app's issue, could be a ROM's

If I find anything else I'll edit this...

Despite these little issues, I am, in fact, using this as my daily driver and it's pretty functional actually! @Meticulus is an amazing developer and he really did accomplish a lot on the hi650 platform :) Thank you for your amazing work and dedication, man!
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Belgas14
Status
Not open for further replies.

Top Liked Posts

  • There are no posts matching your filters.
  • 2
    Have anyone found out if dual sim cards work for was-lx1?

    Yes it works.
    After flashing the ROM you have to go to Settings -> Extras and disable SIM Slot 2. Then reboot.
    After that again to Settings -> Extras and enable SIM Slot 2. Then reboot again.
    Both slots should work now.
    1
    Next time i'll read better :D
    Implement 'single sim' fix by @tw1st3d83
    Now if you switch to single sim in 'Extra' the other props that are used in his fix are applied after a reboot.
    1
    working good here on WAS-LX3, haven't tried anything exotic, just installed and restored gapps backup. Thanks! Any idea for 8.0 coming?
    Sim card is working for you?
    1
    Hi i have a single sim WAS-LX1A and sim doesn't work, are there any solutions?

    You have to turn off 2nd sim ín Settings/Extra.
    Hope this helps
    1
    Well something we have already advanced !
    SMUlEb7.png