[ROM][8.1.0_r18][UNOFFICIAL] CypherOS 6.0.0 - Parfait [AOSP]

Oshmar

Senior Member
Aug 19, 2016
539
198
43
Rio de Janeiro
It just happened to me now an issue that was raised previously by a member, related to the loss of twrp in this rom. I did not understand anything, it simply disappeared and I could not get it back, forcing me to go back to the rom stock and redo the whole process again. I will not install this rom again to avoid another loss, I will wait for other updates.
 

RenanQueiroz

Senior Member
Mar 15, 2016
154
1,314
0
It just happened to me now an issue that was raised previously by a member, related to the loss of twrp in this rom. I did not understand anything, it simply disappeared and I could not get it back, forcing me to go back to the rom stock and redo the whole process again. I will not install this rom again to avoid another loss, I will wait for other updates.
It can't be rom related, otherwise the same would have happened to me... and it didn't.

BTW, make sure you are using the latest twrp --> https://dl.twrp.me/titan/twrp-3.2.1-0-titan.img.html
 

PaideLis

Senior Member
Sep 22, 2016
453
122
43
Rio de Janeiro
It can't be rom related, otherwise the same would have happened to me... and it didn't.

BTW, make sure you are using the latest twrp --> https://dl.twrp.me/titan/twrp-3.2.1-0-titan.img.html
Sorry but it happened to me too (do you remember Saulo César on G+?) so to resolve this just plug your phone on PC with debug on, open adb and erase recovery then reinstall the latest version and you're ready to go.

I'm just curious what are your phone model @Queirozrrq? Because mine is XT1069 and I want to know if it's something related. Thanks.
 

RenanQueiroz

Senior Member
Mar 15, 2016
154
1,314
0
Sorry but it happened to me too (do you remember Saulo César on G+?) so to resolve this just plug your phone on PC with debug on, open adb and erase recovery then reinstall the latest version and you're ready to go.

I'm just curious what are your phone model @Queirozrrq? Because mine is XT1069 and I want to know if it's something related. Thanks.
My phone is also a XT1069.
 

Oshmar

Senior Member
Aug 19, 2016
539
198
43
Rio de Janeiro
It can't be rom related, otherwise the same would have happened to me... and it didn't.

BTW, make sure you are using the latest twrp --> https://dl.twrp.me/titan/twrp-3.2.1-0-titan.img.html
My model is the XT1068, and yes, my twrp is the latest 3.2.1-0. And there was no alternative but to do the whole process again. It happened not only to me, but to other people. As I had never been through this situation before, losing the twrp is something new to me, so I was a little surprised.:good:
 

The_0N3

Senior Member
Feb 14, 2017
82
26
0
My model is the XT1068, and yes, my twrp is the latest 3.2.1-0. And there was no alternative but to do the whole process again. It happened not only to me, but to other people. As I had never been through this situation before, losing the twrp is something new to me, so I was a little surprised.:good:
I used this ROM too yesterday but had to remove due to heating of phone.
Tho didn't faced twrp issue .
 

Dugatoembridge

Senior Member
Apr 2, 2015
346
218
73
For everyone who has the problem of Twrp disappearing, the solution is disable "automatic system update" in developer options, after the 1st boot! This prevents ROM from attempting to install recovery from it (which does not exist in the case).
 
  • Like
Reactions: PaideLis

Oshmar

Senior Member
Aug 19, 2016
539
198
43
Rio de Janeiro
I used this ROM too yesterday but had to remove due to heating of phone.
Tho didn't faced twrp issue .

True, here the battery was draining a lot and the device was getting very hot anyway, regardless of what happened with twrp, you would not even be able to continue using that rom because of that.
 

The_0N3

Senior Member
Feb 14, 2017
82
26
0
It's so funny how those things never happen to me lol
The rom runs fine here since day one.
Believe me it was super hot ?
I wasn't using even app also just installing few apps from playstore and it was super heated , tried disabling ambient display and other lots of things still it was super hot ,had to remove rom :/
Also it was a complete clean wipe
 

RenanQueiroz

Senior Member
Mar 15, 2016
154
1,314
0
Believe me it was super hot
I wasn't using even app also just installing few apps from playstore and it was super heated , tried disabling ambient display and other lots of things still it was super hot ,had to remove rom :/
Also it was a complete clean wipe
Well, idk, might be something with gapps then... because I did not install gapps here.
 

Oshmar

Senior Member
Aug 19, 2016
539
198
43
Rio de Janeiro
It's so funny how those things never happen to me lol
The rom runs fine here since day one.
Normal, there are many situations that also say the same thing, like for example, the Pixel Experience is perfect on all parameters in my device, some have lags, LOS 14.1 for most is an excellent rom, more when installed in my device, the will I have is to throw it on the floor so bad that it stays. It may be related to gapps, most use Nano or Pico gapps, never above that.
 

RATOz

Senior Member
Feb 17, 2011
189
84
48
Lencois Paulista
Sorry but it happened to me too (do you remember Saulo César on G+?) so to resolve this just plug your phone on PC with debug on, open adb and erase recovery then reinstall the latest version and you're ready to go.

I'm just curious what are your phone model @Queirozrrq? Because mine is XT1069 and I want to know if it's something related. Thanks.
I have a XT1069 too, and don't happen to me. I'm with TWRP 3.1.1-0.
If you lose access to TWRP, you can do it by fastboot boot twrp-3.1.1-0-titan.img
or twrp-3.2.1-0-titan.img
 
Our Apps
Get our official app!
The best way to access XDA on your phone
Nav Gestures
Add swipe gestures to any Android
One Handed Mode
Eases uses one hand with your phone