[ROM] Android Open Kang Project - Inc Milestone 4

ProTekk

Senior Member
Dec 4, 2010
899
1,242
0
29
Freehold, NJ
www.facebook.com

Newest change logs are available at the AOKP site
  1. Make sure you're on the latest CWM
  2. MAKE A NANDROID
  3. wipe data/factory reset in recovery
  4. flash ROM
  5. flash Gapps
  6. reboot

Find the latest releases here

Find milestone-4 here


We spend countless of hours doing this for next to nothing. Posts, views, and donations encourage me, and everyone else who helps out.

Donate to me
Donate to Whitehawkx
Donate to Jonathan Grigg
Donate to Zaphod-Beeble
Donate to ProTekk

Donate to CyanogenMod

Every donation is cherished and loved.

If you'd like to help contribute by writing code, feel free to stop by IRC and talk to us!

Check out the ROM source on github. Open source, in the spirit of community kangage.

If you'd like to help with AOKP, please don't hesitate to contact me. I'd love to get as many developers in on this as possible!


Best way to help out or contact us is via IRC.
 
Last edited:

fp99

Senior Member
Apr 10, 2009
418
25
48
New Jersey
ProTekk, good to see you back on the boards. Which phone have you moved onto? Galaxy Nexus ?

I'm still on the Droid Inc. I will def. flash this rom over the weekend.

Thanks!
 

badogg

Senior Member
Mar 11, 2011
1,757
695
0
Does it matter which Gapps to flash? Should I just use the Evervolv Gapps for ICS?

Good to see you around here again Protekk. When I first started, I used your CM7 nightly builds exclusively. Sucked when you left. ;)
 

withbloodskies

Senior Member
Jul 26, 2011
2,202
510
0
Rancho Cucamonga
Flash works? FPse is working on ICS! Dude whatever you have done your a god.
(Bows down)

Edit: Well.. just got caught up in the moment. Flash doesn't work in the browser but whatever you did Protekk FPse is working and I'm grateful.

Sent from my Incredible using Tapatalk
 
Last edited:

z3rods

Senior Member
Sep 2, 2010
106
16
48
Cincinnati, Ohio
www.jlgaston.com
Please do let me know if this is an issue or not. I think I fudged the model info.
Nah, we're fine. Did a true wipe and reflashed and everything settled down just fine. Market downloads work. Before I could connect to the Market and browse, but downloads didn't actually start. And it looks like the model in the build.prop is "Incredible" where it should technically be "ADR6300" (I know it's set to ADR6300 for most other ROMs), but it's working fine, so I guess that point is moot.

Aside from the gallery being temperamental (using QuickPic at the moment) and not having panorama mode, this seems to be pretty damn solid. I love many of the features, such as having the weather displayed in various parts of the ROM. Is there anyway you can put it on the lockscreen as well? Or is there a quick edit I can do to put it there?