[ROM][JB4.2.2]LeWa OS v5 - ZTE Blade Q

todoss

Senior Member
Jun 16, 2013
151
93
0
Belgrade
LeWa OS v5 for ZTE Blade Q





This is PORT of version for Micromax Canvas Juice A77 by GeekShivam


Your warranty is now void!​
I'm not responsible for any damages. Do it with your own risk!​


This is still TEST build, and i'm waiting for bug reporting!


Requirements:

* Rooted ZTE Blade Q
* Custom Recovery

Instalation:

1) MAKE BACKUP WITH MTK DROID TOOLS!!!
2) Full wipe (Wipe data/factory reset,Format System, Format Data, Format Cache
3) Flash rom
4) Wait about 5 minutes for a first boot
5) Enjoy (or restore backup from 1st step if something is wrong)

Screenshots:
http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=4793#screenshots

Download:

2nd post

Credits:
GeekShivam for This ROM

XDA:DevDB Information
LeWa OS v5 - ZTE Blade Q, ROM for the ZTE Blade

Contributors
todoss
ROM OS Version: 4.2.x Jelly Bean
ROM Kernel: Linux 3.4.x

Version Information
Status: Testing

Created 2014-06-30
Last Updated 2014-08-02
 

Attachments

Last edited:

Sk0rpi0n89

Senior Member
Sep 18, 2011
164
62
0
VTC
not loaded
stops on the splash screen LEWA
What recovery you use? For me, this recovery is best for now .
Go to wipe menu, and do a wipe preflash or format manual in mounts/storage.
But first make a backup to sdcard, then make a clean install, and after install everything must working.
 

Coraf1991

New member
Jun 30, 2014
4
0
0
What recovery you use? For me, this recovery is best for now .
Go to wipe menu, and do a wipe preflash or format manual in mounts/storage.
But first make a backup to sdcard, then make a clean install, and after install everything must working.
What recovery you use? 2.4 or 2.5

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

stops on the splash screen LEWA

and LED blinks red
 
Last edited:

plmng

Senior Member
May 14, 2014
79
13
0
Varna

todoss

Senior Member
Jun 16, 2013
151
93
0
Belgrade
  • Like
Reactions: pustinjak

plmng

Senior Member
May 14, 2014
79
13
0
Varna
I don't have that problem, but trying to find what causes problem.
I hope I'll found that soon!
Sent from my Blade Q using XDA Free mobile app
Strange indeed.:confused: And other users who installed this ROM have the same problem. But apparently not all.
And thanks for what you do.
 
Last edited: