[ROM][OFFICIAL] LineageOS 17.1 for Xiaomi Mi Note 2 - scorpio

Search This thread

fernandodtg

Member
Mar 16, 2011
5
0
LineageOS is a free, community built, aftermarket firmware distribution of Android 10, which is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device.

LineageOS is based on the Android Open Source Project with extra contributions from many people within the Android community. It can be used without any need to have any Google application installed. You will need to provide your own Google Applications package (gapps). LineageOS does still include various hardware-specific code, which is also slowly being open-sourced anyway.

Base source code is available in the LineageOS Github repo. And if you would like to contribute to the project, please visit our Gerrit Code Review.

GPL compliance:

Broken / not yet supported:
  • Tell Me

Downloads:

Notice:
  • No custom kernels are supported in this thread. Only stock kernel and official builds will be supported. No bug reports if that's not the case.

Installation:
  • Reboot to recovery (TWRP recovery for Mi Note 2 - Direct link)
  • Format /system, /data and /cache
  • Install LineageOS zip package
  • Install [optional] the LineageOS su addon to get root (there are obviously other root methods, but this is the recommended one as it survives to OTA updates)
  • Install [optional] a Google Apps package of your choice (Open GApps is advisable, but stock and super variants are not recommended!!!)

Credits & collaborations:
joe2k01

.

Finally, all LineageOS team would like to thank everyone involved in helping with testing, coding, debugging & documenting! Enjoy!

Device wiki:

Contributors
joe2k01
ROM OS Version: 10.x
ROM Kernel: Linux 3.x
ROM Firmware Required: MIUI 8.8.30 Beta

Version Information
Status:
Stable

Created 2021-01-19
Last Updated 2021-02-09
 
There's a bug when opening Settings > System > Buttons. Here's the logcat I found:

Code:
HidlServiceManagement: Waited one second for [email protected]::IKeySwapper/default
hwservicemanager: Since [email protected]::IKeySwapper/default is not registered, trying to start it as a lazy HAL.
HidlServiceManagement: getService: Trying again for [email protected]::IKeySwapper/default...
libc    : Unable to set property "ctl.interface_start" to "[email protected]::IKeySwapper/default": error code: 0x20
chatty  : uid=0(root) logd identical 10 lines
init    : Control message: Could not find '[email protected]::IKeySwapper/default' for ctl.interface_start from pid: 451 (/system/bin/hwservicemanager)
logd    : logdr: UID=2000 GID=2000 PID=7072 n tail=0 logMask=99 pid=0 start=0ns timeout=0ns

cc: @fernandodtg @joe2k01
 

vomad

Senior Member
Jun 8, 2017
123
45
Volgograd
There's a bug when opening Settings > System > Buttons. Here's the logcat I found:

Code:
HidlServiceManagement: Waited one second for [email protected]::IKeySwapper/default
hwservicemanager: Since [email protected]::IKeySwapper/default is not registered, trying to start it as a lazy HAL.
HidlServiceManagement: getService: Trying again for [email protected]::IKeySwapper/default...
libc    : Unable to set property "ctl.interface_start" to "[email protected]::IKeySwapper/default": error code: 0x20
chatty  : uid=0(root) logd identical 10 lines
init    : Control message: Could not find '[email protected]::IKeySwapper/default' for ctl.interface_start from pid: 451 (/system/bin/hwservicemanager)
logd    : logdr: UID=2000 GID=2000 PID=7072 n tail=0 logMask=99 pid=0 start=0ns timeout=0ns

cc: @fernandodtg @joe2k01
Just flash this vendor in TWRP (install - install image - vendor partition). One of the 4pda's user had corrected buttons settings + google camera fix.
 
The
There's a bug when opening Settings > System > Buttons. Here's the logcat I found:

Code:
HidlServiceManagement: Waited one second for [email protected]::IKeySwapper/default
hwservicemanager: Since [email protected]::IKeySwapper/default is not registered, trying to start it as a lazy HAL.
HidlServiceManagement: getService: Trying again for [email protected]::IKeySwapper/default...
libc    : Unable to set property "ctl.interface_start" to "[email protected]::IKeySwapper/default": error code: 0x20
chatty  : uid=0(root) logd identical 10 lines
init    : Control message: Could not find '[email protected]::IKeySwapper/default' for ctl.interface_start from pid: 451 (/system/bin/hwservicemanager)
logd    : logdr: UID=2000 GID=2000 PID=7072 n tail=0 logMask=99 pid=0 start=0ns timeout=0ns

cc: @fernandodtg @joe2k01

This bug has been fixed in the official build.

Thanks @Wiwern and @LuK1337